Vintern är här!

22.01.2015 10:59

Hej!

Just nu rasar snön ner utanför mitt fönster! Äntligen! Jag älskar verkligen vintern när det blir ljust av snö och snön som lägger sig som ett bomullstäcke över marken!

Jag tittade på mina skidor och funderar på om det snart går att ta en tur på vår fina skogsväg!

Hoppas det!

Nu har ytterligare en vecka gått och i helgen träffades vi i Julpa för en andra inspirationsträff. Jag har fått så mycket positiv feedback på dessa träffar, vilket är Jättekul! Jag tror att det är bra att träffas under en avsutten träff och inspireras av varandra och inte minst FIKA ihop:-)

Om intresset finns och om det är fler som vill ha en träff med Inspiration så kommer det att bli ytterligare något tillfälle i Sala! Är ni fler så hör gärna av er så kikar vi på tid för en träff!

Verkligen kul att det är sååå stort intresse för träningar lite runt om och inte minst på Julpa där det är ett stort gäng med fantastiska ambitiösa ryttare! Om det finns någon mer som skulle vilja träna på Julpa så kontakta mej så vidarebefodrar jag den som samordnar med tider! Julpas egna ryttare har naturligtvis förtur till tiderna men ibland kan det finnas utrymme för någon till!

Nu på lördag är det åter dax för träning i Gunnel Wincents ridhus. Kontakta mej snarast om du vill vara med!

Du vet väl att det också finns möjlighet för träningar på Sorf. Gå in på Sorf´s hemsida www.sorf.nu och titta vad det är för regler som gäller för att ta med sin tränare.

Inför vårens tävlingar eller varför inte kolla av ett delmål i din träning, så bjuder Sorf in till Klubbtävling i dressyr den 31 januari. Klasser är LD, LC:1, LB:1, LA:1. Klubbtävlingen är för Sorf´s medlemmar.

Efter klubbtävlingen erbjuds också Programridning med valfritt program på lång eller kort bana! Här får även icke medlemmar vara med till en något högre startavgift.  Mer info på Sorf´s hemsida och anmälan till Sorf´s kansli. Glöm inte att ange vilket program du vill rida! Startlista med fasta starttider kommer att ligga ute på Sorf´s hemsida från torsdag 29 januari.

På min hemsida så har jag skrivit en ny flik som heter kalender och träningar. Under den fliken kan du hitta vilka gemensamma träningstillfällen som erbjuds men också vad som arrangeras för aktiviteter lite runt om. Fliken är under uppbyggnad och kommer snart att fyllas med information!

Nu kan jag inte hålla mej längre, dax att testa skidorna:-)

Hej så länge!

Kicki
—————

Tillbaka