Vinterdagar

14.01.2016 10:38

Hej!

Ja då blev det vinter i år igen!

Efter Jul och Nyår kom då kylan och snön. När väl snön är borta från vägarna så tycker jag att det är härligt med vinter!

Kylan kom alltså precis till det var dax för kurserna mellan jul och nyår och även efter nyår. Jag är så imponerad av alla ryttare som kom och var med på kurser och trotsade kylan:-) Ni vet vad som brukar sägas "Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" men visst underlättar det lite om det är någorlunda behaglig temperatur! Jag har just räknat efter att hela 39 tappra ryttare och hästar har varit med på de olika kurstillfällena. Imponerande!

Nu har också julen dansat ut ur huset! Alla små tomtar har nu åter vandrat in i vrårna för att vila till december!

Nu är vi inne i mitten på januari och hela året ligger framför oss med "nya möjligheter"! Många har redan nu tittat framåt och börjat att lägga upp en plan för både sig själva och för sina hästar! Om du som tränar för mig behöver hjälp med en plan för året så hör gärna av dig, så kan vi tillsammans kika på vad just Du vill och har möjlighet att satsa på:-)

I kalendern på denna sida uppdaterar jag med de uppdrag som jag har lite överallt! Nytt också för denna termin är att jag kommer att ha ett samarbete med Heby Ryttarförening. Där kommer jag att ha en del lektioner i verksamheten men också några aktiviteter för lektionsryttare och privata träningar för er med egna hästar.

För övrigt finns jag på många anläggningar och erbjuder träningar. Om du inte redan tränar så hör gärna av dig så kan vi titta var det kan passa för just dig att träna!

För er som bor här i och runt Sala, titta in på både Sorfs och Hebys hemsida och passa på och vara med på de aktiviteter som erbjuds!

Nu ser vi fram emot ljuset och en härlig vinter!

Kicki

   —————

Tillbaka