Vårterminen 2021 har startat!

19.01.2021 15:26
Hej och God Fortsättning på 2021!

 

Nytt år och redan slutet på januari!

Efter en mörk, grå november och december så känns det underbart med vinter och snö i hela landet!

Redan nu märks att ljuset är på väg tillbaka och blir dagarna allt längre! Även fåglarna har vaknat till liv och kvittrar för fullt ute i träden!

Jag tycker jul och nyår kan vara en lugn period på träningsfronten, men inte i år!

Under Jul och Nyår har jag haft hela 13 kursdagar och över 90 elever som passat på att träna extra på temat ”häst och ryttare i balans” med fokus på sits och träningsupplägg. En bra start inför ett nytt år!

Avsuttna teoritillfällen har tyvärr fått utgå pga. Covid19 och de restriktioner som pandemin medför!

  

Det värmer verkligen i hjärtat med så många positiva, ambitiösa elever med fina hästar som under våren har bokat upp sig och tillsammans med mig vill träna och jobba framåt mot sina uppsatta mål!

Det är en stor förmån att ha ett jobb med så många engagerade, positiva människor som vill ha mer kunskap känns verkligen inspirerande!

Under vårterminen har jag förmånen att hålla hela 7 weekendkurser vid Wirsbo Ridcenter. Kurserna vänder sig till kompisgäng som vill unna sig bra ridning på Wirsbos fina välutbildade hästar! I Wirsbo är det inte bara hästarna som håller hög klass! Lyxigt boende, härlig gemenskap, god mat, bada bastu är bara några av de upplevelser som deltagarna får med sig under sin vistelse i genuin vacker Herrgårdsmiljö! Om du blir sugen att åka på kurs, gå in på Wirsbos hemsida och kolla vad som erbjuds!

Förutom kurser och de fasta vardagsträningarna så erbjuder jag också programträning 1 gång/månad vid Stall Gröntjärna i Krylbo. Mer info finns på min hemsida under fliken ”kalender/ träningsinformation”. 

Under ett par dagar under januari och februari kommer även jag att fylla på min kunskap i form av digitala kurser som repetitionskurs för överdomare och tränarkonvent.

Nu är vi inne i januari och pga. av Covid19 och de restriktioner som det innebär så är det endast en begränsad tävlingssäsong som ligger framför oss. Endast juniorer och yrkesverksamma ryttare kommer att ha möjlighet att tävla. För övriga är det tävlingsstopp tom sista juni!

Obs! Du som är startberättigad och verkligen vill vara med och tävla…. bevaka när propositionen kommer ut och anmäl till dina klasser direkt när du vet tiden när det går att anmäla! Startantalet kommer att vara begränsat och klasserna kommer säkert att bli fort fulla!

Du som tränar för mig och har en fast plats, hör av dig om du vill ha hjälp med målplanering och ditt träningsupplägg!

Kika gärna in på min hemsida under fliken kalender/träningsinformation om det finns något på gång för just dig!

Hoppas att ni alla är laddade inför en härlig vårtermin!

Hoppas att vi ses!

Kicki

 

—————

Tillbaka