Vårdagjämning

23.03.2015 11:34

Hej igen!

Nu har det varit vårdagjämning och mer snö har det kommit också...

Visst har vi haft fantastiskt fina vårdagar så det är klart att när det är så tidigt på året så måste det självklart komma mer snö också!

Snart är mars slut och i helgen är det dax att ställa om klockan till sommartid :-)

Jag ska döma dressyr hela helgen och är glad att jag ska döma klasserna på em! Jag är ingen vän av sommartid...Visserligen blir det ljusare på kvällarna men det blir ju också 1 timme tidigare på morgonen!

Ta gärna en tur ut till vackra Strömsholm och tävlingar från torsdag-söndag med klasser upp till Grand Prix eller till Stora Ekeby där det är ponnyklasser på lördag och stora hästar på söndag!

Nu känns det som att tävlingarna är fullt igång! Jag har glädjande nog massor med trevliga tävlingar som jag kommer att döma under hela våren och försommaren! Redan nu har jag också bokat in flera dömningar i höst... Jättekul!

Jag är sååå imponerad över alla mina elever! Alla är så engagerade och ambitiösa och vill sina hästars väl och lägger ner massor med tid för träning!

Här är en av de ambitiösa eleverna som tränade i snön i söndags!?

Carina Klasson med sin unghäst Rocky.

I min kalender har jag lagt ut lite av aktiviterna och träningar i April. Dessa träningar är inbokade och om du vill vara med så kan det ibland finnas platser över. Så kontakta mej vid intresse!

Träningar förekommer även på andra ställen vid andra tillfällen så hör av dej så kan vi säkert finna ett bra träningstillfälle för just dej!

Jag vill tipsa om ett par dagar med träningar i Påsk . Jag kommer att erbjuda träningar Långfredag och Påskafton.

I Salbohed kommer vi att ha en kurs i dagarna 2. Dressyr på fredag och hoppning på lördag eller om man vill rida dressyr 2 dagar går det också bra! Vi kommer också att äta "knytislunch" tillsammans i Salbohed på fredag lunch! Kontakta mej vid intresse!

Sista lördagen i April är det också dax för Klubbtävling & Programridning i dressyr på Sorf. Anmälan till Sorfs kansli!

Jag måste också berätta att jag har varit på en tränarfortbildning som handlade om Motoriskt lärande och Ryttarteknisk kompetens. Riktigt spännande!Tänk vad mycket vara hästar får utstå när ryttaren har problem med balans och sits...

Mycket engagerande och kunniga kursledare Maria Terese Engell och Håvard Engell.

Tveka inte att höra av dej om Du vill träna eller vara med på någon av de aktiviteter som blir av under April!

Hej så länge!

Kicki
—————

Tillbaka