Terminsstart Januari 2018

16.01.2018 12:09

Hej!

Januari och terminen är i full gång!

Alla mina tomtar har nu krypit tillbaka till sina vrår eller rättare sagt tillbaka till kartongerna i klädkammaren. Hoppas att de kommit rätt och att de kommer att trivas med varandra nu när de bor så nära varandra i 11 månader...

Jag kan kika tillbaka på alla härlig kurser under jul och nyår som alla har haft ett gemensamt tema Mot Nya Mål!

Närmare 40 elever har passat på att göra nulägesanalyser och satt Nya mål för 2018! Imponerande!

Nu blickar vi framåt och vardagsträningarna har kommit igång för terminen. Glädjande nog så är det många som vill träna!

På de anläggningar som jag är finns det en kontaktperson som sköter bokningarna och namnet på personen finns under träningsfliken.

Intresset för det nya spännande utvecklingsprojektet KickOn - Mot nya mål är stort!

10 deltagare kommer att ingå i en träningsgrupp som handlar om regelbunden träning och uppföljande coachningsamtal varje månad. Deltagarna gör också egna reflektioner efter varje dags träning, antingen via en app på telefonen eller skriftligen. Om de vill ha feedback på sina reflektioner så skickar de anteckningarna till mig:-)

Det ska verkligen bli spännande att följa dessa ryttare på närmare håll!

Under våren kommer jag att ingå i ett fälttävlansprojekt med samverkan mellan terräng -, hopp - och dressyrtränare. Dressyrtränaren är alltså min roll ;-) Projektet går ut på att vi tre tränare ska samverka för att på så sätt coacha ekipaget framåt! Spännade att vara med i!

På tal om fälttävlan har jag förmånen att få träna 2 duktiga ryttare i Anna och Maria Svane. Anna är aktuell för landslaget och Maria är i observationsgruppen! Team Svane med mamma Tina i spetsen siktar högt och kanske får Anna representera Sverige under EM i England i augusti!

Jag är sååå imponerad över familjens satsning och det spännande att få vara en del i Teamet!

Under våren kommer jag att ha 5 weekendkurser i vackra Wirsbo! Det är så härligt att få vara i den fina miljön! Läs mer om kurserna på Wirsbos hemsida.

Dagarna har redan börjat bli lite längre men än så är det vinter. Just nu så är det snöstorm utanför vårat hus! Hoppas att snön som kommer får ligga kvar ett tag så att vi får njuta av allt det vita innan det är dax för vår :-)

Hej så länge!

Kicki

 

—————

Tillbaka