Spännande vecka!

12.11.2014 18:44

Hej!

Nu är det endast 2 1/2 vecka kvar till 1:a advent! 

Den här tiden är verkligen härlig:-) Jag som är en tomtefreak börjar nu så sakteliga titta ut några givna platser för mina "små raringar med röda luvor"!

Även i skogen har jag sedan en tid tillbaka börjat att titta ut granar! Bäst att passa på innan det blir snö som täcker alla granar!

Fortfarande har ingen kyla kommit vilket är skönt! Fast visst vore dert bra om det blev torrare i backen. Lera överallt!

Jag trodde allt att det skulle vara svårt att ha tränignar utomhus så här års men ack så fel jag hade! Tack vare att kylan väntar så går det utmärkt att hålla träningar på de ridbanor som jag är på! Jag är djupt imponerad över hur bra banor och lysen som ni har både i Broddbo och i Salbohed!

Jag måste också skriva att det är så jättekul att intresset för träningar och att lära sig mer har blivit så stort! Allt fler vill vara med i gänget:-)

Denna vecka är det dax för mig att fylla på med mer inspiration! På fredag ska jag på tränar/instruktörsdag för Patrik Kittel på Strömsholm. Det kommer att bli riktigt spännande! På kvällen är det sedan en klinic För Patrik som är öppen för alla! Kanske ska du gå och kolla?

Lördag och söndag är det sedan dax för dressyrdomarseminarium i Stockholm. Dessa seminarium är obligatoriska för oss dressyrdomare och hålls en gång varje år. Mycket inspirerande att prata dressyr och titta på fina hästar och duktiga ryttare!

Som jag skrivit tidigre så kommer kommer mer info ut om aktiviteter som kommer att ske under vintern!

Håll ögon öppna! Info kommer att komma ut på denna nyhetssida samt på min facebooksida Kickis Ridutbildning!

Hej så länge!

Kicki

 

Snart.....

 

 

—————

Tillbaka