Sommartider!

07.06.2019 13:21

Sommarlov!

Nu är sommaren här och det är helt magiskt med dessa långa och ljusa sommarkvällar!

Jag har nu semester och njuter i fulla drag av sommaren! Under min semester laddar jag energi och inspiration inför kommande termins uppdrag tillsammans med er!

April, Maj och Juni har verkligen varit helt fantastiska månader med domaruppdrag, kurser och vardagsträningar!

I min verksamhet har jag förmånen att få träna ekipage inte bara i dressyr utan också flera av ridsportens grenar! I fälttävlan har jag allt fler ryttare som vill träna på att höja dressyrpoängen vid tävling. Jag blir sååå imponerad över dessa multitalanger till hästar och duktiga ryttare som i sin gren ska rida både bra dressyr, felfri hoppbana och stora hinder i full fart på terrängbanan!

  

En stor förmån är att ha ett jobb och möta så många ryttare med fina hästar som vill lära mer!

Jag tror på att sätta mål, Alltid med hästen i centrum, och att ha en positiv attityd och inställning är just nyckeln till att utvecklas! Om man inte har några mål med sin ridning så tror jag att det kan vara svårt att hitta motivation och inspiration. Även om ridning och hästar är kul så blir det oftast roligare om man känner att man utvecklas och kommer vidare!

Mina tre ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling och det är just det som jag tycker att ridning är när den är som bäst!

Veckoträningarna lite runt om har varit mer än fullbokade under terminen. Jag är verkligen tacksam att få följa med på just er resa mot era individuella mål och delmål!

Under våren har många av er haft som mål/delmål att komma ut på tävlingsbanorna.

Jag vill gratulera ALLA ryttare som tränar för mig till många fina träningspass och många imponerande framgångar på tävlingsbanorna runt om i Sverige och även utanför Sveriges gränser!

Ingen nämnd och ingen glömd men oj vad ni gör mig som tränare stolt och lycklig!

Nu är det sommar och jag kommer att ha ett uppehåll i min ordinarie träningsverksamhet v.24-34. Enstaka träningar och inbokade kurser kommer att ske även under den perioden.

Om du är träningssugen under sommaren så kommer dessa tillfällen att finnas i kalendern här på min hemsida.

Vad som kommer att hända under höstterminen kommer jag att fylla på i kalendern allt eftersom!

Stort Tack för denna termin och jag hoppas att vi ses i höst!

Kicki

 

 

—————

Tillbaka