Sommartider!

09.06.2018 22:12

Sommartider, Hej Hej!

Nu är sommaren här och det är helt magiskt med dessa långa och ljusa sommarkvällar!

Under maj har jag haft förmånen att själv få fylla på med kunskap genom att vara med på två intressanta clinics på Strömsholm. Första clinicen var med Lussan, Tinne och Therese Nilshagen. En riktigt bra clinic, en av de bästa jag varit på! Nästa clinic var med Kyra. Kyra är verkligen otroligt kunnig!

 Maj har verkligen varit helt fantastisk med domaruppdrag, kurser och vardagsträningar!

En stor förmån att ha ett jobb och möta så många ryttare med fina hästar som vill lära mer oavsett gren och mål! Alla behöver dressyr för att få en mer hållbar häst! 

Jag tycker att det är så spännande att träna ekipage i så mång olika grenar och alla åldrar på ryttarna! Förutom just dressyr så är det många WE, hopp och fälttävlans ekipage! För en tid sedan vann Curt Nilsson med sin fina häst SM i Tornespel! Jättekul och stort Grattis!

 

Jag tror att sätta mål, alltid med hästen i centrum, och att ha en positiv attityd och inställning är just nyckeln till att utvecklas! Om man inte har några mål med sin ridning så tror jag att det kan vara svårt att hitta motivation och inspiration. Även om ridning och hästar är kul så blir det oftast roligare om man känner att man utvecklas och kommer vidare!

Mina tre ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling och det är just det som jag tycker att ridning är när den är som bäst!

Veckoträningarna lite runt om har varit mer än fullbokade under terminen. Jag är verkligen tacksam att få följa med på just er resa mot era individuella mål och delmål!

Under våren har många av er haft som mål/delmål att komma ut på tävlingsbanorna.

Jag vill gratulera ALLA ryttare som tränar för mig till många fina träningspass och många imponerande framgångar på tävlingsbanorna runt om i Sverige!

Nu är det sommar och jag kommer att ha ett uppehåll i min ordinarie träningsverksamhet v.25-34. Enstaka träningar och inbokade kurser kan komma att ske även under den perioden. Om du är träningssugen så kommer dessa tillfällen att finnas under kalendern här på sidan.

Höstterminen startar upp v.31 med en träningsvecka med kortare kurser under. Mer info finns under kalendern på hemsidan.

Stort Tack för denna termin och jag hoppas att vi ses i höst!

Önskar dig en riktigt skön sommar!

Kicki

 

—————

Tillbaka