Sommarlov

08.06.2020 18:13

Hej!

Nu är sommaren här och det är helt magiskt med alla blommor, skir grönska och ljusa sommarkvällar!

Jag har semester från 10 juni och kommer att njuta i fulla drag av sommaren! Under min semester laddar jag energi och inspiration inför kommande termins uppdrag tillsammans med er!

Våren har verkligen varit annorlunda i år! Vi kommer alltid att minnas när viruset Covid 19 stängde ner inte bara Sverige utan Europa och hela Världen!

All tävlingsverksamhet i hela världen, inte bara hästsport, stängde ner och mål/delmål som var satta i början på året var tvungna att korrigeras.

För oss som håller på med hästar och ridning har trots allt kunnat träna och umgåtts med våra hästar och kamrater i stallet och min verksamhet har kunnat pågå precis som vanligt.

Med hästarna håller vi automatiskt avstånd till varandra.

Jag har förmånen att få träna ekipage på alla nivåer! Allt från mindre ponnybarn till ekipage i höga klasser i dressyr men också i flera av ridsportens grenar! Många fälttävlansekipage tränar för att få starkare, lydigare hästar och även för att höja dressyrpoängen vid tävling.

Jag blir sååå glad och imponerad över att fler och fler inser att just dressyren är grunden oavsett gren  

Jag har också haft förmånen att under hela 8 helger under våren fått vara i Wirsbo och Wirsbo Ridcenter och hålla i deras populära Weekendkurser! Det är verkligen så kul och inspirerande att möta ambitiösa elever och få vara i Wirsbo och dess härliga herrgårdsmiljö! Eleverna som kommer möts av fint boende i Herrgården eller i flygeln och de får rida på Wirsbos fina välridna och välskötta hästar!

En stor förmån är att ha ett jobb och möta så många ryttare med fina hästar som vill lära mer!

Jag tror på att sätta mål, Alltid med hästen i centrum, och att ha en positiv attityd och inställning är just nyckeln till att utvecklas! Om man inte har några mål med sin ridning så tror jag att det kan vara svårt att hitta motivation och inspiration. Även om ridning och hästar är kul så blir det oftast roligare om man känner att man utvecklas och kommer vidare!

Mina tre ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling och det är just det som jag tycker att ridning är när den är som bäst!

Veckoträningarna lite runt om har varit mer än fullbokade under terminen. Jag är verkligen tacksam att få följa med på just er resa mot era individuella mål och delmål!

Under våren har många av er haft som mål/delmål att komma ut på tävlingsbanorna. Just denna vår har sett annorlunda ut och målen har fått lova att ändrats eftersom alla tävlingar varit inställda!

Jag är så imponerad över alla ryttare och fina hästar som tränat regelbundet under denna ansträngda vår!

Men oj vad alla både hästar och ryttare blir starka nu när mer fokus har legat på träning!

Jag vill Tacka alla ni som på något sätt varit en del min verksamhet! Ingen nämnd och ingen glömd men oj vad ni gör mig som tränare stolt och lycklig!

Nu när tävlingarna kommer igång så smått i juni och det blir fritt att åka i Sverige så kom ihåg att vi alla måste hjälpas åt att hålla avstånd och hålla ut så vi inte ökar smittspridningen av Covid 19!

Nu är det sommar och jag kommer att ha ett uppehåll i min ordinarie träningsverksamhet v.24-34. Några träningsdagar och kurser kommer att ske även under den period.

Om du är träningssugen under sommaren så kommer info om dessa tillfällen att finnas i kalendern här på sidan.

Vad som kommer att hända under höstterminen kommer jag att fylla på i kalendern allt eftersom!

 

Stort Tack för denna termin och jag hoppas att vi ses i höst!

Önskar dig en riktigt skön sommar!

Kicki

 

 

—————

Tillbaka