Sköna maj

14.05.2020 11:28

Hej!

Sköna Maj Välkommen!

En annorlunda vår som vi alltid kommer att minnas!

I stallet tillsammans med hästarna är allt nästan som vanligt men utanför stalldörren och ute i hela världen ställer viruset Covid -19 till det för oss alla och inget är som vanligt!

Vi som bor i Sverige är lyckligt lottade som kan vara ute i naturen och i samhället om vi lovar att hålla avstånd, tvätta händerna och vara hemma vid minsta sjukdom.

Tävlingarna ligger helt nere inte bara i Sverige utan även i Europa och i hela världen men ligger i startgroparna och kommer nog att i starta upp igen i sommar eller i höst eller…. Än så länge är det ingen som vet när!

Alla stora mästerskap är inställda! Stora tävlingarna som alltid brukar gå av stapeln på sommaren som tex. i Strömsholm och Falsterbo är inställda!

Naturen vet inget om Covid-19!

Blommor och träd slår ut allt mer och fåglarna har hittat tillbaka till vår del av landet och låter som en symfoni ute i skog och mark! Sommaren närmar sig med stormsteg och en härlig tid ligger framför oss!

Min verksamhet pågår som vanligt och jag är så imponerad över alla ambitiösa elever som tränar regelbundet och jobbar mot sina individuella mål! Det är verkligen roligt att få vara en del i ett team och följa med på alla ekipage resa och utveckling!

Många av mina ryttare har tävling som mål och i normala fall är det en intensiv period med träning och tävling! I år gäller det att hitta motivationen i att träna och bli allt mer redo när tävlingarna kommer igång!

Jag är så tacksam över att få möjligheten att jobba tillsammans med elever i så många olika grenar inom ridsporten!

Dressyren är grunden och en förutsättning för samtliga grenar men oj vad det är spännande att få förmånen att träna, förutom alla duktiga dressyrekipage, flera duktiga fälttävlansekipage, hoppekipage, duktiga ponnyryttare i alla discipliner och WE ekipage :-)

Under hela våren har jag haft förmånen att ha weekend kurser i Wirsbo för härliga kompisgäng som vill unna sig något extra!

Ridkurs med guldkant! Att bo på herrgård, äta lyxig mat och rida Wirsbos fina välutbildade hästar!

Självklart är Wirsbo noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer!

Sista helgen i maj är det dags för min sista kurs i Wirsbo för denna termin och med glädje har jag fått frågan om fler kurser och har nu bokat in kurser i Wirsbo under hösten!

I dagarna kommer jag att planera för sommarens kurser!

Mer info om mina sommarkurser kommer inom kort att finnas på min hemsida www.kickisridutbildning.com!

Vardagsträningarna pågår fram tom v.22.

Under v.23 & 24 kommer jag att erbjuda träningstillfällen med uppföljningar från vårterminen.

 

Nu gäller det att vi alla håller ut ett tag till och att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen, att vi tar hand om och är rädda om varandra!

Det vi trots allt vet är att Coronaviruset kommer att klinga ut. Frågan är bara när?

Njut av allt ni kan som luften, solen, värmen och allt det vackra som vi har på vägen mot sommaren!

Vi ses!

Kicki

 

—————

Tillbaka