Sköna maj Välkommen!

29.04.2017 23:00

Hej!

Nu är vi framme i maj, en härlig vårmånad!

Efter en kall vår så börjar äntligen värmen komma och blommor och träd börjar så sakteliga slå ut. Fåglarna har hittat tillbaka till vår del av landet och låter som en symfoni ute i skogen! En härlig tid ligger framför oss!

April har varit en fullbokad månad med domarfortbildning, dömning, kurser, veckoträningar mm :-) Ett spännande uppdrag var att få döma våra fantastiska landslagsryttare i Paradressyr! Imponerande duktiga ryttare! 

Jag är så imponerad över alla ambitiösa elever som tränar regelbundet och jobbar mot sina individuella mål! Det är verkligen roligt att få vara en del i ett team och följa med på alla ekipage resa och utveckling!

Många av mina ryttare har tävling som mål och har just nu är det en intensiv period med träning och tävling! Grattis till alla fina resultat ute på tävlingsbanorna!

Tänk på att "Prestation är viktigare än resultatet!"

Jag är så tacksam över att få möjligheten att jobba tillsammans med elever i så många olika grenar inom ridsporten!

Dressyren är grunden och en förutsättning för samtliga grenar men oj vad det är spännande att få förmånen att träna, förutom alla duktiga dressyrekipage, flera duktiga fälttävlansekipage, hoppekipage, duktiga ponnyryttare, WE ekipage, körekipage på elitnivå mfl.

Under april har jag också haft förmånen att ha kurs i Wirsbo för ett härligt gäng ryttare som ville unna sig något extra!

Ridkurs med guldkant!

Att bo på herrgård, äta lyxig mat och rida Wirsbos fina välutbildade hästar!

Just ja, hann också med att åka till Irland och Dublin under påsk! Spännande stadsliv!

Nu är vi inne i Maj och sommaren närmar sig med stormsteg!

Förutom vardagsträningarna, som pågår som vanligt så blir det programridning i Wirsbo 7/5 och i Heby 14/5.

Sista helgen i maj 26-28/5 så kommer Jan Brink till Wirsbo för att hålla klinic! Om du inte redan köpt biljett så snabba på att göra det! Det här tillfället vill ni inte missa! Inte jag i alla fall :-)

 

Nu i dagarna kommer jag att planera för sommarens kurser!

Mer info kommer här på sidan och på FB!

 

Nu ser vi fram emot en fin tid tillsammans!

Vi ses!

Kicki

 

—————

Tillbaka