September och hösten är här!

08.09.2020 12:25

Hej!

September och hösten är här!

Svalan har flyttat från vår by för några veckor sedan och tranorna samlas i stora flockar för att diskutera vilken väg som är bäst när de flyger söderut!

Många av de guldgula fälten har redan förvandlats till upp plöjda åkrar. Dagarna börjar så sakteliga att bli allt kortare.

Men oj vad jag tycker om hösten:-)

Härligt skön luft, äpplen, vindruvor och annat gott i växthuset är moget och trädens kronor som så sakteliga börjar att skifta färg för att snart explodera i härliga höstfärger i alla nyanser!

Terminen är nu i full gång! Veckoträningarna och kurser har startat upp och finns i kalendern här på hemsidan! Aktiviteter fylls på allt eftersom! 

Under hösten har jag även denna termin fått förmånen att hålla flera kurser i Wirsbo! Jag ser fram emot många härliga nya och gamla möten med träningssugna, ambitiösa elever. Under helgen passar eleverna på förutom ridningen att njuta av den vackra omgivningen, äta god mat, bada, basta och mycket annat! Eleverna bor vackert antingen i flygeln eller i den vackra Herrgården! Jag kan verkligen rekommendera en helg för den som vill må bra och skämma bort sig!

Förutom alla regelbundna veckoträningar så kommer jag att ha programträning vid Stall Gröntjärna i Krylbo en gång /månad samt några kurshelgsdagar i vid Heby RF. Dessa datum samt kontaktperson finns i kalendern på min hemsida.

Sååå kul att glädjen för häst och ridning är så stort!

 

Hösten är också en härlig tid att reflektera över sina delmål och samtidigt kika framåt vad man vill uppnå innan året är slut!

Just nu är det många ambitiösa ryttare med fina hästar som alla vill träna och lära sig mer.
Jag tycker att det är så kul att få förmånen att vara med och se hur alla utvecklas och jobbar mot sina mål!

Att sätta mål och att ha en positiv attityd tycker jag är viktiga saker för att kunna utvecklas! Att ha en positiv attityd handlar om att se möjligheter i svårigheterna. Att våga förändra för att skapa något bättre. Med positiv attityd kan man se allt bra som händer och oroa sig mindre för det som eventuellt kan gå mindre bra. Det som händer i livet kan man inte alltid påverka eller bestämma över. Däremot kan man bestämma sig för vilken attityd man ska ha till det som händer och det kan bara Du bestämma!

Mina tre ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling.
Det är just vad jag vill att träning ska vara när den är som bäst!

Under sommaren har många av de ryttare som tränar tillsammans med mig kommit ut på tävlingsbanorna! Jag vill passa på och gratulera er Alla till fina resultat!

Tveka inte att höra av dig om du vill vara med och träna eller vill ha hjälp med någonting annat som jag kan erbjuda i min verksamhet!

Vi ses!

Kicki

 

—————

Tillbaka