Sankta Lucia

12.12.2014 21:27

Hejsan!

Nu ligger Luciahelgen framför oss och det är bara slutspurten kvar på denna termin!

Fortfarande har det inte riktigt fryst ute och jag förstår att alla ni som har hästar längtar efter att det ska frysa till i hagarna! Hästar, täcken, kläder, bilen, ja ALLT blir lerigt...(Såg just grannens kor att de "vadar" runt med lera upp över knäna!)

Men det är inget ont som inte har någor gott med sej för sååå fint det har varit ute på alla ridbanor och vägar hela hösten.

Snart är det jul och man märker verkligen att julstressen börjar att sätta in! Jag var ner en sväng på stan i Västerås men Oj vad mycket folk det var överallt! Kändes skönt att komma hem till lugnet på landet i Ölsta!

Lite kort varsel men om någon läser detta idag så kan jag rekommendera er att hälsa på inne på Sorf i morgon 13 december. US bjuder som vanligt på en fartfylld Luciashow som börjar 15.00.

Innan jul kommer jag att presentera några aktiviteter inför våren. Datum för programridningar, klinic, träningstillfällen och tränings/tävlingsplanerinsträffar för alla ni som rider för mej. En träff kommer att bli på Julpa och en träff här i Sala. Ni kan då välja vilken träff som passar bäst för er! 

Njut av Lucia och ta det lugnt med alla "måsten" inför jul!

Hej så länge!

Kicki

 

—————

Tillbaka