Pingsten är här!

18.05.2015 14:34

Hej igen!

Mellan hägg och syrén är verkligen en fin tid! Nu blir det allt grönare ute och det är svårt att hinna med!

Tävlingarna är inne i sin mest aktiva period och jag blir verkligen imponerad över alla arrangörer som med ideella krafter jobbar hårt för att våra ryttare ska få komma ut och tävla!

Tävling är absolut inget måste för alla men visst är det ändå bra att ha något mål att jobba emot. Målet är något som bara du, just DU kan bestämma! Jag tycker att det är viktigt att inte lyssna på vad andra tycker. Känna efter vad man själv vill med sitt "hästliv"!

Just nu är det en period med många mycket aktiva ryttare som vill träna vilket är jättekul! Bra att passa på nu när kvällarna bir allt ljusare och längre!

Kika in i Kalendern och titta vad det erbjuds för träningar och andra aktiviteter!

Om du inte redan tränar så hör av dej så letar vi efter en träningstid som kan passa för just dej!

Just nu har jag förmånen med att få många domaruppdrag! Jag är upptagen varje helg fram till midsommar. Verkligen jättekul att få se så många duktiga ryttare och hästar!

Förra helgen var jag på domarfortbildning. Vi domare träffas vid två tillfällen/år för att diskutera vad vi ser ute på banorna för att likrikta oss så mycket som möjligt i vår bedömning men också uppdatera oss på nyheter i TR mm.

Passa på och ta chansen!!!

Jag vill rekommendera er att komma till Strömsholm på en exklusiv föreläsning den 25 maj 18.30. Det är en man vid namn Kjell Enhager som har föreläsning i mental coachning.

Läs mer HÄR! 

Hoppas vi ses någonstans, vid träningar eller kanske på någon tävlingsplats :-)

Hej så länge!

Kicki


—————

Tillbaka