Nu är det Jul igen!

22.12.2014 21:53

Hej!

I natt var det vintersolståndet vilket innebär att i natt vänder det och dagarna kommer att bli längre....Fast det märks inte än på ett tag...

Men nu har vi Julen som står för dörren!

Nu har fler tomtar kommit fram ur vrårna! Jag tror att jag har bortåt 500 tomtar...men numer kommer långt ifrån alla fram.

Idag har vi varit ute och huggit en gran. Känns verkligen härligt att få se ut sin egen gran!

Denna vecka har jag haft min sista avslutning med mina torsdagsgrupper inne på Sorf. Känns redan tomt och jag kommer att sakna mina grupper som jag haft i 18 år!

Jag vill också Tacka alla Ni mina fantastiskt ambitösa elever för ett gott samarbete under terminen. Det är en stor förmån att få samarbeta med er alla!


För er som inte har möjlighet att stå uppstallade vid ridhus så kommer jag att ha ett samarbete med Gunnel Wincent för att få låna hennes ridhus:-) Manegehyra är 50:-/gång. Gunnel har sin anläggning mitt emot gruvan i Sala.

Jag har bokat några lördagar under jan, feb och mars. 10/1, 24/1, 14/2, 21/2, 7/3, 21/3.

Hoppas att ni vill och har möjlighet att komma in och träna vid dessa tillfällen!


Inför vårterminen kommer jag att justera avgifterna.

Priserna kommer att bli följande:

1/2 timme privat  300:-

45 minuter privat  450:-  eller 2 elever som delar 250:-

1 timme privat 600:-       eller 2 elever som delar 300:- 

Milersättning tillkommer vid resor längre än 10 mil. 

Nytt är också att Ni som tränar för mej regelbundet kommer att bli erbjuda en kostnadsfri träff/termin med Mål och inspirationstips.

En träff kommer preliminärt att bli i Julpa den 17 januari ca. 14.00 och en träff kommer att bli 10 januari i Sala någonstans (plats och tid kommer att meddelas snarast).

Jag vill önska Er alla en riktigt God Jul!

Kicki


 


—————

Tillbaka