November

15.11.2015 18:48

Hejsan!

Nu är vi inne i den mörkaste perioden på året.

Många tycker att det är en jobbig månad men jag tycker verkligen om November :-)

Jag som har förmånen att jobba mycket ute tycker så mycket om den klara lite "krispiga" luften. Som idag till exempel när jag hade träningar ute i härlig novembersol som fortfarande värmer. Då njuter jag i fulla drag :-)

 

Å vilken härlig vecka, som förövrigt alla veckor! Man får så mycket energi av att få möjlighet att träna alla fina ekipage och få förmånen att se allas utveckling!

I lördags fick jag vara en del av en klinic som arrangerades av Svenska Ridsportförbundet voltige vid Salaortens Ryttarförening. Denna klinic handlade om att öka kunskapen om hästen inom svens voltige.

Klinicen hölls under hela dagen och startade med att en mycket kunnig och inspirerande Rickard Jandemark instruerade och visade linföring/longering samt pratade om kommunikation med hästen.

Under eftermiddagen hade sedan jag teori om Hästens förutsättning för arbete samt att jag sedan hade dressyrträning för de hästar som vi fick följa i lina på förmiddagen. Här fick jag följa dessa fina ekipage i deras arbete samt att de fick tips på övningar att fortsätta att jobba med hemma. Så kul att få träffa så många ideella entusiaster som vill lära mer!

Nu är det inte många veckor kvar av denna termin. Under Jul och Nyår blir det ett uppehåll i de regelbundna veckoträningarna. För er som vill träna och hålla igång så kommer jag att erbjuda ett par kurser samt några träningsdagar här i Sala! Mer info kommer!

Nu är det endast två veckor till första advent!

 

Snart, snart snart får jag ställa fram de efterlängtade adventljusstakarna igen :-)

Hej så länge!

Kicki

  

—————

Tillbaka