Mycket inspiration!

19.11.2014 19:03

Hejsan!

Oj vad en vecka går fort!

Fredagens clinic för Patrik Kittel var verkligen Toppen och inspirerande! Vi var närmare hundra instruktörer och tränare som fick förmånen att ta del av Patriks kloka ord!Patrik var väldigt ödmjuk och lätt i sitt sätt att instruera. Han var mycket noga med hästens bästa och att göra ridningen "enkel". Att hästen ska svara för lätta hjälper och att det är viktigt att sikta framåt, långt framåt! Inget nytt men det finns många sätt att förmedla sitt budskap.

Lördag och söndag var jag i Stockholm på en fortbildning för dressyrdomare St George/Intermedier 1. Här var vi över 50 domare från hela landet som träffades för att få info om ändringar i TR inför nästa år. Även nyheter i dressyrprogram gicks igenom. Vår domarutbildare är Lars Andersson.

Hela lördagen var vi en konferens sal på ett hotell för att sedan avsluta med en trevlig middag tillsammans. Under söndagen så var vi i Djursholms ridhus och fick se och studera hästar från 4 åriga unghästprogram upp till Svår klass med piaff och passage och allt som det innebär. Kul och inspirerande!

En sak som jag måste berätta är att från och med januari 2015 behöver man inte ha sporrar eller kandar i några klasser! Man får dock ha kandar från och med Msv B klasser. Tidigare fick man använda kandar i Msv C med det är alltså inte tillåtet längre.

Nu håller jag på att räkna ner dagarna tills jag tänker sätta fram mina adventljusstakar. Någon liten adventsstomte tassar nog också fram ut vrårna.... Å vilken härlig tid det är framför oss just nu!

Inom kort kommer jag att presentera vad som händer under jul/nyår och inför våren!

Hej så länge!

Kicki

Snart, snart, snart....

 

—————

Tillbaka