Midsommar

22.06.2017 19:33

Sommartider, Hej Hej!

Nu är sommaren här och det är helt magiskt med dessa långa och ljusa sommarkvällar!

Vårterminen har verkligen varit helt fantastisk med så många ryttare med fina hästar som vill lära mer!

Jag tror på att sätta mål, alltid med hästen i centrum, och att ha en positiv attityd och inställning är just nyckeln till att utvecklas!

Om man inte har några mål med sin ridning så tror jag att det kan vara svårt att hitta motivation och inspiration. Även om ridning och hästar är kul så blir det oftast roligare om man känner att man utvecklas och kommer vidare!

Mina tre ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling och det är just det som jag tycker att ridning ska vara när den är som bäst!

Veckoträningarna lite runt om har varit mer än fullbokade under terminen. Jag är verkligen tacksam att få följa med på just er resa mot era individuella mål och delmål!

Under våren har många av er haft som mål/delmål att komma ut på tävlingsbanorna.

Jag så imponerad och vill gratulera ALLA ryttare som tränar för mig till många bra träningspass och fina framgångar på tävlingsbanorna både i Sverige och ute i Europa!

Kul är det också att jag har förmånen att ha så stor bredd i min verksamhet. Allt från unga lovande ryttare till mer rutinerade ryttare samt kusk och dessutom i många olika grenar inom hästsporten.

    

Behöver jag skriva att jag har världens bästa jobb:-)

 

Nu är det sommar och jag kommer att ha ett uppehåll i min träningsverksamhet v.26-30 för att ladda mina batterier! Enstaka träningar kan komma att ske med kort varsel även under den perioden. Om du är träningssugen så kommer dessa tillfällen att finnas i kalendern men också på startsidan.

Höstterminen startar upp med kortare kurser under v.31.

INBJUDAN Sommarkurs dressyr special 31 juli-2 aug 2017.docx (65,9 kB)

SOMMARKURS Boost kurs 3-4 augusti 2017.docx (29 kB)

INBJUDAN dressyrkurs Heby 5-6 augusti 2017.docx (79,9 kB)

Vad som kommer att hända under höstterminen kommer att finnas i kalendern inom kort :-) 

Stort Tack för denna termin och jag hoppas att vi ses i höst!

Jag vill Önskar dig en riktigt skön sommar!

Kicki

 

—————

Tillbaka