Mars månad

28.02.2017 10:08

Hej!

Nu närmar sig den "riktiga" våren!

Dagarna blir allt längre och ljuset kommer så sakteliga tillbaka!

När jag tittar tillbaka på februari så har det varit en händelserik månad!

Förutom alla ambitiösa ryttare med fina hästar på alla inbokade träningar i veckorna som jag har förmånen att få följa regelbundet, så har jag också varit på en del utbildningar.

I början av februari var det ett stort Tränarkonvent i Uppsala. Mycket intressanta föreläsningar av bla. äventyraren Oskar Kihlborg - "Att utmana sig själv" och Yogi Breisner som höll i ämnet "Coachens roller". Vi fick också ta del av Jan Brink och hans livsresa som tävlingsryttare, hästutbildare och framgångsrik företagare! En härligt inspirerande helg :-)

Månaden har också bjudit på domaruppdrag och programridningar! Kul att se alla duktiga ekipage som kommer ut på banorna!

Förra helgen var jag på ytterligare clinic. Denna gång var det en clinic i Stockholm för Bent Branderup. Det var också en intressant och spännande dag!

Nu är vi inne i mars och snart går det nog att vara ute igen på alla fina utebanor! Jag ser verkligen fram emot att kliva ut från ridhusen och ut i ljuset!

Alla regelbundna träningar fortsätter som vanligt under mars och det erbjuds också programridningar i Nyby Dingtuna första helgen i mars samt programridning i Heby 12 mars.

Jag kommer även denna månad att gå på flera utbildningar och föreläsningar. I mars är det den årliga obligatoriska Ridlärardagen på Strömsholm. Denna gång kommer Bosse Tibblin att föreläsa. Det ska bli sååå kul att få träffa och höra honom igen. Jag tränade en del för Bosse för en del år sedan och jag tycker verkligen att han är toppen!

Nu när ljuset och våren kommer så hoppas jag att ni är på väg i rätt riktning mot era delmål och mål för terminen:-)

Ha nu en underbar månad!

Vi ses!

Kicki 

 

 

 

—————

Tillbaka