Lärkan är här!

14.03.2015 10:20

Hej igen!

Visst är det härligt när dagarna blir allt ljusare och ljusare!

Solens strålar värmer gott och ljudet från lärkan, tofsvipor, svanar, koltrastar gör att nu är det verkligen vår "på riktigt"!

Jag tycker att det är Toppen när utebanorna är ridbara så tidigt på året. Härligt för alla som inte har ridhus vid knuten!

Nu börjar också vårens tävlingar att komma igång på allvar och många kan få ett kvitto på att vinterns träning har givit resultat!

Jag tycker att det känns som att vårterminen går så fort....Många långhelger gör att terminen delas upp på kortare sträckor mot sommaruppehåll och semester.

Jag ser fram emot en spännande och aktiv vårtermin med träningar, klinics, tävlingar och/eller andra aktiviteter som ni vill ha hjälp med! Hör gärna av er om ni vill att jag ska komma och bidra med någonting!

Söndag 15 mars arrangeras en Klinic i Julpa stallet kl. 15.00-16.30.

Temat för dagen är :

"Hästens förutsättning för arbete"

Här kommer vi att titta på ett par hästar och diskutera om dess förutsättningar men också träffas och dela med oss av våra erfarenheter!

Alla ni som tränar för mej regelbundet samt för alla ni som tillhör Julpa stallet är denna Inspirationsklinic helt kostnadsfri. Övriga är också mycket välkomna till en kostnad av 100:-.

Gå gärna in i kalendern och kolla vad det finns för "öppna" aktiviteter där alla är inbjudna!

Hej så länge!

Kicki

 

—————

Tillbaka