Vårterminen i full gång!

31.01.2017 10:47

Hej!

Nu är vi inne i februari och ljuset börjar att så sakteliga komma tillbaka!

Känns lite konstigt att det inte varit så speciellt mycket vinter och snö så här långt, mest is... Men man vet aldrig kanske blir det jättekallt och mycket snö februari och mars :-)

Jag tycker att januari brukar vara en lugn månad på träningsfronten, men inte i år! Så många ambitiösa ryttare med fina hästar som verkligen vill jobba fram emot sina uppsatta mål för våren!

Jag har också under januari fått förmånen att hålla kurs i Wirsbo för ett härligt gäng med ryttare som alla ville träna lite extra på Wirsbos fina välutbildade hästar! I Wirsbo är det inte bara hästarna som håller hög klass! Lyxigt boende, härlig gemenskap, god mat, bada badtunna under stjärnorna, basta är bara några av de upplevelser som deltagarna får med sig under sin vistelse i genuin vacker Herrgårsdsmiljö!

Wirsbo arrangerar kurser så gott som varje helg! På kurserna kan man antingen ta med egen häst som får bo i ett jättefint gäststall eller låna någon av Wirsbos välutbildade hästar! Under hösten är jag inbokad att hålla 3 kurser :-)

Om du blir sugen att åka på kurs, gå in på Wirsbos hemsida och kolla vad som erbjuds! 

Under våren kommer även jag att åka på en del utbildningar! Så kul att fylla på med mer kunskap! Nu närmast är det ett stor Tränarkonvent i Uppsala med bla Jan Brink och Pether Markne som föreläsare:-)

Hoppas att ni alla är laddade inför en härlig vårtermin!

Hej så länge!

Kicki

 

—————

Tillbaka