Juni - Sommaren är här

01.06.2017 14:38

Hej!

Nu är sommaren här!

Äntligen kom då värmen och efter en kall vår. Grönskan i skog och mark har slagit ut i full kraft!

Maj har för mig varit en härlig månad med många härliga ambitiösa ryttare och fina hästar både på träning och ute på tävlingsbanornaJ

Under maj månad har jag också haft förmånen att fylla på mitt eget energiförråd och vidareutvecklat mig själv! Riktigt bra kurser om coaching genom Wiströms VM bolag med bla. Härliga Lotta Wiström!

Kurserna har legat i Stockholm men också 3 dagar i vackra Wirsbo!

Sista helgen i maj var det en stor clinic med Jan Brink i Wirsbo med strålande sommarväder! En helt fantastisk helg med det bästa arrangemang på en clinic som jag någonsin varit på! Jag är imponerad över alla ni ideella krafter, duktig personal och inte minst över initiativtagaren Lotta Wiström på det sätt ni genomförde dessa dagar! Stort Tack till er alla!

Jan Brink, en härlig proffsryttare, tränare och inspiratör. Han var noga med att ridning ska vara rolig och att vi ska ha hästen ”med oss” och inte ”mot oss”. För att kunna utvecklas och gå vidare så måste vi också töja på gränserna för att komma framåt men fortfarande ha en nöjd och glad häst som ska vara spänstig utan att vara spänd!

Han pratade ofta om att variera arbetet med våra hästar och att hästar ska få vara just hästar!

Vi fick se 6 härliga ekipage på olika utbildningsnivåer och Jan gav många tips på bra övningar för att lära hästen samling och rakriktning som jag tänker ta med mig i min vardag.

Härligt att höra var också att Jan hela tiden pratade om hästen med stor respekt!

Nu är det snart sommar på riktigt!

Jag kommer att ha ett uppehåll i mina regelbundna veckoträningar v.25-v.30.

Under v.25 är det sista träningarna för vt och vecka 31 är en träningsvecka med 3 olika kurstillfällen.

För dig som vill träna extra under sommaren så kan jag lägga till dig en i sommarträningsgrupp där jag kommer att lägga ut extra träningstillfällen som kan komma under sommaren!

Jag kommer att lägga ut mer info om extra träningstillfällen och kurserna i nästa veckaJ

Hej så länge!

Kicki

 

—————

Tillbaka