Juni en riktig sommarmånad!

04.06.2016 21:34

Hej!

Juni är starten på sommaren! En riktig sommarmånad när alla sommarfåglar har kommit och skogen fylls med all sin grönska. Alla färger ute i naturen blir så där alldeles härligt skarpa i alla nyanser! Jag njuter verkligen av alla dofter och allt det vackra:-)

Terminen börjar så sakteliga gå mot sitt slut. Många hästar har nu börjat gå ut på sina beten. Jag blir så imponerad över alla som håller igång sina hästar hela sommaren! Fast det är klart det är ju nu när kvällarna blir ljusa och långa som det är både härligt och lätt att hålla igång till skillnad från mörker, isgata och många minusgrader!

Under våren och försommaren har jag många duktiga elever som är ute på tävlingsbanorna. Jag är sååå imponerad över er alla och vill gratulera er till många fina prestationer :-)

För alla ryttare som har målet att tävla erbjuds det tävlingar så gott som hela sommaren! Det finns verkligen många fina tävlingsplatser ganska nära runt om oss! Kika in på tävlingsdatabasen och se vad som erbjuds!

Jag har träningar och lektioner i Heby fram till midsommar sedan tar jag semester under några veckor. Jag kommer dock att kunna erbjuda några träningsdagar mitt i Juli. Om du är intresserad av att träna så kolla in på denna sida lite då och då. Jag kommer att lägga ut datum både här och på min FB sida.

Under v.31 kommer jag att erbjuda en träningsvecka för alla som vill komma igång med sin träning efter sommaren! Innan midsommar kommer jag att komma ut med mer info om denna vecka!

 

Hej så länge!

Kicki 

 

 

 

—————

Tillbaka