Julen är här!

17.12.2020 12:31

Julen närmar sig!

Nu är terminen slut och jag kommer att ha Jullov v.51-52 för att vila, umgås med nära och kära men också njuta av mina små kompisar med röda luvor som så sakteliga tassar fram ur vrårna!

 
Efter en solfattig november (såg i lokaltidningen att det varit 7 soltimmar under månaden!) så är det knappt 1 vecka tills det vänder och ljuset kommer åter!
Jag tror att vi alla behöver ljuset i denna tuffa tid som vi lever i med Covid-19 som finns inte bara i Sverige utan i hela världen!

 

Under hela hösten har det varit full fart på träningar och kurser! Träningarna har kunnat pågå som vanligt trots Covid-19. Vi håller ju alltid avstånd mellan hästar!

Verkligen kul att det är så många som vill utvecklas och lära sig mer!

Jag känner mig priviligierad som får vara med och följa alla fantastiska ekipage och ta del av allas utveckling!

Jag är så imponerad över alla som tränar för mig oavsett om ni har målet att prestera på tävlingsbanorna eller om målet är att träna och utvecklas tillsammans med sin häst!

Till er som har haft möjlighet och som har tävlingar som mål vill jag säga ett STORT GRATTIS till fina framgångar på tävlingsbanorna runt om i vårat avlånga land. Jag är sååå imponerad!


 

Tävlingssäsongen tog slut tidigare än planerat eftersom restriktionerna för antal personer på samma plats var tvungen att minskas pga smittspridningen av Covid-19.

Nu i veckan kom ett meddelande från Svenska ridsportförbundet att tävlingarna kommer att pga. smittspridningen vara inställda tom 30 juni. Visst kan vi tycka att det är lång tid tills det blir tävlingar igen men tiden går så fort och oj oj vad alla kan träna och bli riktigt redo tills tävlingarna kan öppna igen!

Nu står Julen för dörren och jag är helt övertygad om att perioden som kommer nu med möjlighet för vila, återhämtning och reflektion är en mycket viktig tid för att utvecklas vidare för såväl oss som våra hästar!


Nu har vi facit på hur 2020 har varit och vi kan utvärdera året och planera framåt för nya mål och möjligheter 2021.


 

För dig som vill få en bra start på 2021 kommer att bli en del kurser i mellandagarna och efter Nyår. 

Kika gärna in i kalendern och kolla om det finns något kurstillfälle någonstans som kan passa för just dig!
 

Nu pågår planering för fullt inför vårterminen 2021!

Vårterminens veckoträningar startar igen v.3.

Mer info om träningar och kurser kommer att komma ut i kalendern på min hemsida inom kort!

Du som inte har någon fast plats och är intresserad av att komma med i ett härligt träningsgäng under 2021, hör gärna av dig!

Önskar er alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Kicki


 

 

 

 

 

—————

Tillbaka