Höstterminen närmar sig

12.08.2019 12:59

Hej!

Hoppas att ni haft eller rättare sagt fortfarande har en skön sommar!

Jag tycker att det här med hästsommar har ändrat sig mycket….

När jag var liten släpptes hästarna på bete och så gott som alla aktiviteter och tävlingar lades ned från slutet av maj till september med undantag av ridläger som arrangerades lite var stans!

Jag kom så väl ihåg att DM låg i mitten av september och jag tyckte att det var lite tidigt eftersom hästen hade vilat och knappt kommit igång!

Skillnaden är stor idag när det under hela sommaren erbjuds tävlingar med flerdags meeting. Även många mästerskap går av stapeln!

Många vill passa på att tävla eller rent av bara njuta tillsammans med sin häst under semestern när dagarna är långa och kvällarna är ljusa!

Som tränare är jag så imponerad och stolt över alla ni som under sommaren varit ute på tävlingsbanorna och haft så många fina framgångar! Stort Stort GRATTIS till er alla!

Under min sommar har jag förutom att ha haft semester, haft förmånen att ha en hel del kurser och träningar. Jättekul att intresset för att lära mer är så stort!

Nu är mina sommarkurser slut för denna sommar och vardagsträningarna kommer igång igen från v.35.

Om du inte är med i någon träningsgrupp och gärna vill vara med och träna i höst så kika in i fliken kalender och träningsinformation". 

Där finns mer info om vart träningarna kommer att arrangeras och vem som är kontaktperson.

I kalendern kommer jag också att efter hand fylla på med även andra aktiviteter.

Hoppas att vi ses i höst!

Kicki

 

—————

Tillbaka