Höstterminen är här!

19.08.2023 20:32

Hej!

Nu börjar sommaren så sakteliga att gå mot sitt slut. Jag hoppas att ni har haft en fin sommar eller rättare sagt fortfarande har sköna sensommardagar!

Rent vädermässigt har sommaren varit lite extra utmanande. Först extrem torka=dålig tillväxt av hö och senaste månaden regn regn regn=mycket som står under vatten och där det inte står vatten så är det så blött i markerna att det är svårt att komma ut med maskinerna. Hoppas att det går att få foder till alla hästar även om det blir dyrare än tidigare!

Här är sommarens blötaste träningsdag.

Under min sommar har jag förutom att ha semester, haft förmånen att ha en hel del kurser och träningar. Att under ett par dagar träna både till häst och avsuttet, titta på varandra, diskutera med andra hästvänner är så utvecklande.

En av mina elever sa att på en kurs tar man lika stort kliv framåt som under en hel termin!             

När jag summerar sommaren så har jag haft 10 kurser på totalt 22 kursdagar och 110 elever. Jag är så imponerad och blir alldeles varm i hjärtat att just jag får hålla kurs med så många härliga ryttare och alla fina hästar!

 Här är några bilder från sommarens kurser!

 

Ytterligare ett uppdrag i sommar är att hålla i programträning vid Heby RF och klubbens elitlag i dressyr för ponnyer.

Det ska bli kul att följa dessa duktiga tjejer när elitomgångarna snart drar igång!

Under sommaren har det varit full fart ute på tävlingsbanorna.  Ni är många som har haft fantastiska framgångar! Stort GRATTIS till er alla!

 

Under hösten kommer jag att ha vardagsträningar som tidigare men också ha möjlighet att erbjuda 3 tillfällen med programträning/träning vid Stall Gröntjärna i Krylbo. Här rider man ett valfritt program på lång eller kort bana. Tränar på de delar som behöver bli lite säkrare och gärna att man har med sig en egen filmare som filmar med egen mobil. Jag kan då prata in kommentarer och poäng när du rider ditt program. Många har uppskattat att se sig själv och samtidigt höra mina kommentarer! Dessa datum finns utlagda i kalendern!

Även denna termin har jag fått förtroendet att hålla i Weekendkurser vid Wirsbo Ridcenter. Här bor eleverna flott i flygeln vid Wirsbo herrgård och rider på Wirsbos fina hästar. Ytterligare ett extra uppdrag är att få förtroende att hålla i dressyrdelen i Förbundets Ryttarutveckling två.

V.34 måndag 21 augusti startar höstterminen igen. Under kalender och träningsinformation finns mer info om vart träningarna är inbokade och vem som är kontaktperson.

Det är verkligen kul när intresset för att lära mer är så stort att där jag varit inbokad på under våren vill fortsätta att boka i samma utsträckning!

Om du inte är med i någon träningsgrupp och gärna vill vara med och träna i höst så kika in på min hemsida www.kickisridutbildning.com. Här finns vart jag är inbokad och vem som är kontaktperson.

I kalendern kommer jag också efter hand fylla på med även andra aktiviteter.

Ps. Nu börjar min bok att ta form. Boken bygger på mina tre ledord Glädje Harmoni Utveckling. Det är just det jag tycker att ridning ska vara när den är som bäst!

Kommer inom kort!

Hoppas att vi ses i höst!

Kicki

 

—————

Tillbaka