Höstterminen är här!

17.08.2018 22:08

Hej!

Å vilken härlig sommar det har varit :-)

Hoppas att ni alla har kunnat njuta av många bad och ljumma sommarkvällar!

Under v.25-33 har det varit ett uppehåll i den ordinarie träningsverksamheten. Extra träningar och sommarkurser har ändå pågått under uppehållet :-)

När jag var liten och hade häst så lät man hästen gå på bete och vila under sommaren. Nu är det helt annorlunda! Många vill passa på att träna när dagarna är långa och det är tävlingar så gott som hela denna period!

Jag blir så imponerad över att det finns så många ambitiösa ryttare med fina hästar som vill träna och gå på kurs denna extremt varma sommar!

Första kursen var i mitten av Juli i vackra Ekbacken hemma hos Carolina Åstrand med familj :-) 

På Ekbacken bjöds det på 2 passträning/dag, härligt god mat och läskande drycker som smakande härligt i värmen! Här var det bland annat flera fälttävlansekipage som passa de på att slipa formen i dressyr mitt emellan alla starter i fälttävlan.

 

I Juli hade jag också en extra kursdag i Labacken där flera ryttare passade på att träna samt träningar i Wirsbo Ridcenter och i Stall Fridhem.

  
 

Under v.31 har jag haft kurser i närmare 30 år. Åven detta år och träningsveckan startade ute i Fallängetorp hos Carin Barrsäter med familj :-) Så härlig gård och ett fantastiskt värdskap där det bjöds på gårdsproducerad mat!

Ett härligt gäng dressyrryttare med fina hästar bodde kvar på gården och vi tränade dressyr i 3 dagar!


Under träningsveckan blev det också extraträning i Wirsbo Ridcenter och en 2 dagars kurs i Heby RF.

Men träningsveckan räckte inte till så vi fortsatte även v.34 med Programridnign i Gesala, extraträning vid Stall Fridhem och Lillhärad samt en 2 dagars dressyrkurs i Bysala.

Som ni förstår så har suget efter träningar och kurser varit enormt stort! 

Jag vill Tacka alla härliga deltagare för erat enorma engagemang :-)

Många av ekipagen har varit ute på tävlingsbanorna och gjort fantastiska prestationer under sommaren! 

Jag vill verkligen Gratulera er alla, Ni vet vilka ni är :-)

Nu ligger en ny termin framför oss och det är dags att utvärdera förra terminen och planera för nya mål och delmål! Alltid lika spännande!

Höstterminens träningar startar igen under v.34:-)

 

Jag ser fram emot att få träffa er alla igen!

Vi ses!

Kicki 

—————

Tillbaka