Höstterminen är här!

07.08.2017 21:58

Hej!

Å vilken härlig sommar det har varit :-)

Lite extra träningar har det varit under uppehållet och nu har jag precis avslutat en fantastisk träningsvecka!

Jag blir så imponerad över att det finns så många ambitiösa ryttare med fina hästar som vill gå på kurs!

Jag vill Tacka alla härliga deltagare för erat enorma engagemang!

Vi startade veckan med dressyrkurs med inriktning tävling, ute i Fallängetorp hos Carin Barrsäter med familj :-) Så härlig gård och ett fantastiskt värdskap där det bjöds på gårdsproducerad mat!

Ett härligt gäng dressyrryttare med fina hästar bodde kvar på gården och vi tränade dressyr i tre dagar!

Veckan fortsatte sedan med Superpersitsträning -Boostkurs på Ekbacken hos Carolina Åstrand med familj :-) Här var det fyra fälttävlansekipage som jobbade med sitsen i dressyr men också med sitsen över hinder! Yoga hann vi också med under ledning av Lina! Mycket värdefull insikt för oss ryttare:-)

Veckan avslutades sedan med en dressyrkurs vid Heby Ryttarförening! Ett härligt gäng ryttare passade på att träna lite extra inför terminstart! Kul att det också var ett gäng lektionsryttare på Hebys fina lektionshästar som var med :-)

När jag var liten och hade häst så lät man hästen gå på bete och vila under sommaren. Nu är det helt annorlunda och det är tävlingar så gott som hela denna period! Många mästerskap är det också :-)

Många av mina elever har varit ute på tävlingsbanorna och gjort fantastiska prestationer under sommaren! Jag tycker att det är så kul att det är i så många olika grenar som tex. hoppning, dressyr, fälttävlan och körning. Jag vill verkligen Gratulera er alla, Ni vet vilka ni är :-)

Måste ändå nämna Jana Thorén som kör sina två fina frieserhästar i par och vann silver på NM i Finland i juli och fortsatte med att vinna SM guld nu i helgen! Jag är så imponerad över Jana och henes man Mattias och samtidigt stolt att jag får vara med i deras team!

Under v.32 kommer jag att planera för hösten men också ha några dagars semester för att ladda batterierna.

Jag har därför inga träningar under veckan. Vardagsträningarna startar v.33 :-)

Jag ser fram emot att få träffa er alla igen!

Vi ses!

Kicki

 

—————

Tillbaka