2024 - Nytt År - Nya Möjligheter!

15.01.2024 11:25

Hej 2024!

När jag blickar tillbaka på 2023 så finns det så mycket roliga och inspirerande uppdrag som förgyllt mitt år.

Först och främst blir jag så imponerad över alla elever som lägger ner så mycket tid på sina härliga ponnyer och hästar.

Jag tror på att ha ett syfte med sin träning, oavsett om målet är att känna sig trygg på sin häst i skogen eller att ha tävlingsmål. Under året har många av mina ryttare gjort fina resultat i många grenar på tävlingsbanorna runt om i Sverige men också internationellt. Klasserna har varit allt från Pay´n Jump/Ride till SM nivå.  Stort Grattis till Er alla!

                          

Jag tycker att det är viktigt att vidareutbilda mig själv och har därför har under året deltagit i flera fortbildningar både som domare och tränare. Alltid kul att träffa andra kollegor från hela landet.

En spännande och mycket lärorik händelse under året är att jag kommit ut med min bok” Häst och Ryttare – Samspel i Harmoni”. Jag har under många år haft tankar på att ge ut någon liten skrift till mina elever. Men så öppnades dörren till en hel bok när jag en sen kväll efter en träning i Heby började prata med Kristina Cedrins som tränade sista passet om mina tankar. Kristina tyckte att det var en riktigt god ide och ville gärna hjälpa till att göra illustrationer. Hon är en fantastisk illustratör och har gjort alla fina illustrationer i hela boken! Sååå roligt, utvecklande arbete och wow så mycket jag har lärt mig.

Boken har tagits emot på ett helt överväldigande sätt. De första 300 ex sålde slut på en månad och jag fick fylla på lagret.

Kul att många ridskolor och Naturbruksgymnasium har tagit till sig boken som studiemateriel!

Boken har också gjort att jag fått flera uppdrag med cliniks och föreläsningar.

Även tidningar och radio har uppmärksammat boken och lagt ut artiklar och intervjuer i etern! Kul och spännade!

 

På måndag 21 januari startar vårterminen.

Jag blickar framåt och väntar med spänning vad 2024 har med sig.

Det är en stor förmån och det värmer verkligen i hjärtat att ha ett jobb med så många positiva ambitiösa elever med fina hästar som inför våren har bokat upp sig och tillsammans med mig vill träna och jobba framåt mot individuellt uppsatta mål!

Mina regelbundna veckoträningar är så gott som helt fullbokade hela vårterminen.

Förutom de fasta vardagsträningarna så är jag också inbokad på en del kurser bla ett par Weekendkurser vid Wirsbo Ridcenter samt programträning fyra gånger under våren vid Stall Gröntjärna i Krylbo. Mer info om fler aktiviteter finns på min hemsida under fliken ”kalender/ träningsinformation”.

Även i år har jag anmält mig till flera utbildningar och hoppas på många intressanta föreläsningar som ger inspiration!

Du som tränar för mig och har en fast plats på något av de ställen som jag är inbokad på, hör av dig om du vill ha hjälp med målplanering och ditt träningsupplägg.

Cliniks och extra träningar som är öppna för alla, kommer ut allt eftersom på min hemsida www.kickisridutbildning.com under fliken kalender /tävlingsinformation. Jag vill flagga för Clinik i Wirsbo 28 januari!

Kika gärna in om det finns något på gång för just dig!

Du som är nyfiken och ännu inte köpt min bok

 ”Häst och Ryttare – Samspel i Harmoni”

så finns den att köpa genom mig. Swisha 260 kr till 0705616904 och skriv namn och adress i kommentarsfältet så kommer boken på posten. Du kan också komma till något av de ställen där jag är inbokad på någon aktivitet och köpa boken direkt på plats. Då är priset 200 kr.

Nu är ljuset på väg tillbaka och jag ser fram emot en fin vår tillsammans med er!

Hoppas att vi ses!

Kicki

 

 

—————

Tillbaka