Härliga vårvinter!

26.02.2016 10:27

Hej igen!

Ljuset är på väg tillbaka! Nu märks det verkligen att dagarna blir allt längre. Jag förstår alla ni som jobbar hela dagarna och kommer ut för att rida på kvällen att det är härligt att kunna rida i ljuset!

När jag blickar tillbaka på februari så känner jag stor glädje och tacksamhet över alla som vill träna och lära sig mer! Det är verkligen så inspirerande :-)

I början på måndaden var jag på ett tränarkonvent vid SLU i Uppsala. Vi fick ta del att mycket forskning bla. om hältdiagnostik samt paneldebatt om vart Ridsporten är på väg. Mycket intressant helg!

 

I förra veckan hade jag ett uppdrag för Västmanlands Ridsportförbund. Vi var i Hallsta Ridklubb och Klinicen handlade om "Vad ser domaren på" samt även om rollen som Domarsekreterare. Kul att det kom så pass många. Det var en härlig stämning och många positiva frågor!

På torsdag v.10 har vi en teorivecka vid Heby Ryttarförening. Här kommer jag att ha en klinic 18.00-19.00 som heter "Vad är dressyr". Före och efter klinicen erbjuds också en programridning, valfritt program på lång eller kort bana. Välommen med din anmälan eller kom och var med på Klinicen!

Nu är vi snart inne i mars och snön ligger fortfarande kvar! Solen värmer gott på dagarna och smälter snön på taken som ger ett härligt droppljud! Härliga vårvinter!

 

Kika gärna in i min kalender och kolla om det finns något som just du vill vara med på. Kalendern uppdateras så snart nya uppdrag kommer med.

Hör gärna av dig om du undrar över något!

Hej så länge!

Kicki


—————

Tillbaka