Härliga höst!

19.10.2017 12:11

Hej!

Utanför mitt fönster lyser solen från en klarblå himmel! Under vår morgonpromenad var det härligt hög luft och frosten som sprakar i gräset där vi går! Jag älskar verkligen hösten:-)

Nu börjar så sakteliga utesäsongen gå mot sitt slut. Vädret har varit minst sagt opålitligt och vi har fått ganska mycket regn i den här delen av landet! Visst är det toppen om det går att välja om man vill vara ute eller inne!

I vackra Bysala har vi haft tur med vädret och vi har kunnat vara ute en hel del:-) Undrar om Bysala är den vackraste utebanan i Västmanland?

Just nu är det många som vill träna och jag har en regelbundna träningar varje dag i veckorna! Som det ser ut just nu så har jag därför inga möjligheter att åka ut till enskilda träningar på dagtid eller till nya platser. 

Jag är sååå imponerad över alla mina härliga elever som visar så fina resultat på tävlingsbanorna! Stort Grattis till er alla!

Jag har också haft förmånen att ha kurs i vackra Wirsbo! Så kul att ha kurs på en så fantastiskt vacker plats och Herrgård!

Under november kommer jag att ha ytterligare två kurser i Wirsbo och under våren har jag en kurs i månaden! Om du vill vara med så gå in på Wirsbos hemsida och läs mer! 

På tal om kurser så är trycket väldigt stort! Jättekul:-) I heby erbjuder vi en kurs i månaden med olika teman. Gå in i min kalender och kolla på datum och hör av dig om du vill veta mer:-)

Just nu planerar jag för fullt för kurser under Jul och Nyår. Mer om Julens kurser kommer att komma ut i ett Nyhetsbrev inom kort:-)

Gå gärna in i min kalender och läs mer om det finns träningar eller aktiviteter som du vill vara med på!

Hör gärna av dig om du undrar något:-)

Hej så länge!

Kicki

 

—————

Tillbaka