2018 Gott Nytt År!

30.12.2017 21:16

Hej!

Nu är snart 2017 slut och jag blickar tillbaka på året och minns alla fina dagar med glädje och värme som jag har haft förmånen att få dela med alla underbara elever och roliga uppdrag!

Under året har jag fått följa många ambitiösa ryttare med fina hästar och se hur alla utvecklats och jobbat mot sina individuella mål! Att sätta mål och att ha en positiv attityd tycker jag är viktiga saker för att få motivation och kunna utvecklas!

När vi sätter mål så är det viktigt att alltid ha våra fantastiska hästar i fokus! Målet får inte bli ett självändamål för ryttaren utan att hästen klarar av ryttarens krav! Jag tror att vi alla som håller på med ridning vill ha en hållbar, positiv häst som vill jobba tillsammans med oss i harmoni och med glädje!          

Jag vill passa på och gratulera ALLA ryttare som tränar för mig till många fina träningspass och många imponerande framgångar på tävlingsbanorna både i Sverige och ute i Europa!

Sista dagarna under 2017 har jag passat på att ha kurs i Heby:

* Utvärdering av målen som var satta för 2017.

*Nulägesanalys.

*Sätta Nya Mål för 2018. 

*Uppbyggande träning.

Hela 4 dagar har varit helt uppbokade! Jag är så imponerad över hur alla är motiverade att lära sig mer!

Nu kan vi tillsammans se fram emot 2018 med nya mål och möjligheter!

2018 börjar jag året på bästa sätt genom att på 3 olika platser under v.1 ha förmånen att arrangera kurser på samma tema!

Från v. 3 startar vardagsträningarna igen. Vart mina träningar är inbokade finns på min här på hemsidan under fliken kalender och träningsinformation.

Under samma flik finns också info om nya träningsavgifter för 2018 samt info om betalning.

Kika gärna in i kalendern om det kan vara någon kurs eller aktivitet som kan passa för just dig! Kalendern kommer att uppdateras allt eftersom!

Nytt för 2018 är att jag kommer att erbjuda en utvecklingsgrupp vid namn KickOn! Visst låter det spännande!   Läs mer här

 

Mina 3 ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling. Det är just vad jag vill att ridning ska vara när det är som bäst!

Jag ser fram emot att dela 2018 med er!

Kicki

 

 

 

 

 

                         

                               

 

—————

Tillbaka