Februari

04.02.2019 23:25

 

Hej!

Vintern är i full gång och de senaste dagarna har snön rasat ner och fyllt på med ett rejält lager med snö som täcker vårat vackra landskap!
Nu är ljuset på väg tillbaka och blir dagarna allt längre! Även fåglarna har vaknat till liv och kvittrar för fullt ute i träden!

Förr i tiden upplever jag att vintern brukade vara en lugn period på träningsfronten, men inte nu!

Jag är så imponerad över alla elever som inte har tillgång till ridhus hemma och som ändå håller igång sina hästar hemma och sedan åker till ridhus och tränar hela vintern!

Det värmer verkligen i hjärtat med så många positiva, ambitiösa elever med fina hästar lite varstans i Västerås, Avesta och runt Sala med omnejd som vill träna och jobbar fram emot sina uppsatta mål för våren!!

Att ha förmånen att ha ett jobb med så många engagerade, positiva människor som vill ha mer kunskap känns verkligen inspirerande!
 

Under januari har jag haft många kurser med nulägesanalyser och målplaneringar men även kurs med programridning. Jag har också haft förmånen att hålla kurs i Wirsbo för härliga gäng med ryttare som alla ville träna lite extra på Wirsbos fina välutbildade hästar! I Wirsbo är det inte bara hästarna som håller hög klass! Lyxigt boende, härlig gemenskap, god mat, bada badtunna under stjärnorna, basta är bara några av de upplevelser som deltagarna får med sig under sin vistelse i genuin vacker Herrgårdsmiljö! Under vårterminen har jag förmånen att få hålla hela 6 kurser i Wirsbo :-)

Om du blir sugen att åka på kurs, gå in på Wirsbos hemsida och kolla vad som erbjuds! 

Första helgen i februari var jag med på ett årligt Tränarkonvent i Uppsala. Många intressanta föreläsningar i två dagar med skickliga Elisabet Lundholm som moderator. Så kul att träffa många kollegor från hela landet!

Nu är vi inne i februari och tävlingssäsongen har så sakteliga börjat att komma igång för året! Känns som att erbjuds många tävlingar i och runt vår närhet!

Kolla in på TDB och lägg upp en plan som känns bra för just dig!

Obs! Du som verkligen VILL vara med och tävla…. bevaka när propositionen kommer ut och anmäl till dina klasser direkt när du vet tiden när det går att anmäla! Klasserna blir fort fulla!

Du som tränar för mig, hör av dig om du vill ha hjälp med ditt tävlingsupplägg!

Kika gärna in på min hemsida under fliken kalender/träningsinformation om det finns något på gång för just digJ

Hoppas att ni alla är laddade inför en härlig vårtermin!

Hoppas att vi ses!

Kicki

 

 

—————

Tillbaka