Februari

14.02.2018 11:14

Hej!

 

Nu har vi haft en period med snö och härliga vinterdagar!
Visst märks det ljusare och att dagarna blir lite längre för varje dag som går! Fåglarna tycker också om ljuset och kvittrar för fullt ute i buskar och snår :-)
När det väl är vinter och snö så önskar jag att den får vara kvar tills det är dags att bli vår på riktigt!

 

Projektet "KickOn - Mot Nya Mål" pågår för fullt och det är så kul att få följa dessa ryttare på lite närmare håll :-)
Projektet innebär att ryttarna tränar varannan vecka, eller oftare om man vill! Ryttarna dokumenterar sedan sina träningstillfällen och om de vill delar de anteckningarna med mig. Varje månad följer vi sedan upp med individuella coachningsamtal för att klargöra att vi tillsammans är på rätt väg mot de uppsatta målen!

 

 
Det värmer verkligen i hjärtat med så många positiva elever som vill träna lite varstans i och runt Västmanland, Uppland och Dalarna! Att få ha ett jobb med så många engagerade, positiva människor som vill ha min kunskap känns verkligen roligt! Så stort Tack till er alla!

 

I kalendern på denna hemsida finns många av mina uppdrag. Här kan det finnas någon plats över för dig som inte redan har något inbokat träningsställe men som vill komma igång med träning. Hör av dig om du är sugen på träning!

 

Förra helgen var jag med på ett årligt tränar och ridlärar konvent i Uppsala. Härligt att fylla på med kunskap och att träffa härliga kollegor!
 
Nu börjar tävlingssäsongen att komma igång! Jag tycker att det känns som att det är många tävlingar i och runt vårat distrikt. Kolla in i TDB och lägg upp en plan som känns bra för just dig! Hör av dig om du som tränar för mig vill ha hjälp med upplägg!
Obs! Om du vill vara säker på att komma med på den tävling som du önskar, anmäl så snart som möjligt när anmälan för tävlingen öppnar! Starttfältet blir ofta fullt på direkten!

 

Under mars månad kommer det att bli flera programträningar bla. 3 mars Lillhärad, 11 mars i Nyby Dingtuna, 18 mars Heby. Om du vill öva program på 20x40 bana så går det utmärkt att komma till Bysala då jag har träning där 4 & 17 mars :-) 
Om du är intresserad av att vara med på något av dessa ställen så hör av dig så vidarebefodrar jag din anmälan!

 

Jag tror säkert att det kommer att bli fler programträningar under våren. Kolla in i kalenderna lite då och då eftersom jag fyller på allt eftersom!
 
 

 

 

Nu börjar dagarna att bli allt längre och rätt som det är så är sommaren här. Så passa på och njut av det vi har just nu!

Hej så länge!

Kicki

 

—————

Tillbaka