Februari

01.02.2016 10:17

Hej!

Vintern kommer och går! Härligt med snö och ett vackert vinterlandskap till regn och barmark...Nästan 30 graders skillnad på temperatur på bara några dagar!

När det väl är vinter och snö så önskar jag att den får vara kvar tills det är dags att bli vår!

Det värmer verkligen i hjärtat med så många positiva elever som vill träna lite varstans i och runt Sala! Att få ha ett jobb med så många engagerade, positiva människor som vill ha min kunskap känns verkligen roligt! Så stort Tack till er alla!

I kalendern på denna hemsida finns många av mina uppdrag. Här kan det finnas någon plats över för dig som inte redan har något inbokat träningsställe men som vill komma igång med träning. Hör av dig om du är sugen på träning!

Nu börjar tävlingssäsongen att komma igång så sakteliga! Känns som att det är många tävlingar i och runt vårat distrikt. Kolla in i TDB och lägg upp en plan som känns bra för just dig! Hör av dig om du som tränar för mig vill ha hjälp med upplägg!

Under mars månad kommer det att bli flera programträningar bla. 5 mars i Nyby Dingtuna, 6 mars Åsebo Avesta, 3 april i Harbo. Gå in på Åsebos och Harbos hemsidor och läs mer. Om du är intresserad av att vara med i Nyby så hör av dig så vidarebefodrar jag din anmälan!

Jag tror säkert att det kommer att bli fler programträningar bla. i Heby. Kolla in i kalenderna lite då och då eftersom jag fyller på allt eftersom!

Som jag skrivit tidigare så har jag från januari förmånen att ha ett samarbete med Heby Ryttarförening. Jag har lektioner på torsdagar och fredagar. På fredagar 14-15 har jag också en grupp "Dressyr special". Något för dig som har möjlighet att rida tidig eftermiddag! Både på lektionshäst och om du vill ta med egen häst! Hör av dig om du vill vara med!

Jag vill också "puffa" lite för en träff som förbundet har arrangerat och som jag kommer att hålla i. Den 21 februari kommer det att bli en skrivar kurs för domarsekreterare och "Vad ser domaren på". Denna kurs är i Hallsta Ridklubb mellan 13-16. Läs mer på förbundets hemsida eller i min kalender!

Nu börjar dagarna att bli allt längre och rätt som det är så är sommaren här. Så passa på och njut av det vi har just nu!

Hej så länge!

Kicki


—————

Tillbaka