Februari

05.02.2015 21:35

Hej igen!

Då är vi inne i februari, en riktig vintermånad!

Massor med snö har vi fått också! Härligt!

Nu när snön ligger som ett "fluffigt" täcke på fälten inbjuder det verkligen till att som jag skrev i förra brevet, till skidåkning. Jag har en alldeles fantastisk granne här hemma i vårt by som vill åka skidor och gör därmed fina skidspår på sina fält som även vi andra kan använda!

Som i morse, en härlig skidtur, en magisk morgon när dimman ligger tät och med solen som börjar att leta sig över skogen i fjärran. Solens strålar försöker att ta sig igenom dimman och det blir ett magiskt sken över fälten!

Nu har vi kommit en bit in på nya året och vårterminens tävlingar börjar så sakteliga komma igång!

Förra söndagen var jag på en Överdomarfortbildning. Toppen att få uppdateringar vad som kommer att gälla på tävlingar under året. Några ändringar i TR är det varje år! Funderar Du över något i TR så kontakta gärna mig så kanske jag kan hjälpa dig med din fråga!

Jättekul att Ni alla elever verkar vara så intresserade av träning! Jag hoppas också att ni har användning av ideer och tankar som vi delade med varandra under Inspirationsträffarna!

För er som inte hade möjlighet att vara med under de träffar som varit, hör av er så kan jag se om vi kan lägga in ytterligare tillfälle!

För er som inte har möjlighet till eget anläggning så är det verkligen toppen att vi får vara i Gunnels Wincents ridhus! Jag har bokat några tillfällen under vintern 14,21/2 & 7,21/3. Är du intresserad av att träna där så hör av dig till mej!

Du vet väl också att det finns möjlighet att träna på Sorf! Gå in på sorf.nu och se vad som gäller för att boka träning!

Boka in 28 februari!Passa på att vara med på Sorf´s Klubbtävling i dressyr & Programridning. Bra tillfälle att kolla av formen inför vårens tävlingar eller kanske kolla av hur ett var dina mål känns. Gå in på www.sorf.nu och läs inbjudan och anmäl till Sorf´s kansli.

Jag funderar på att under våren arrangera en klinic för er alla som är intresserade! Kom gärna med förslag om vad ni vill att den ska handla om! 

På min hemsida så har jag skrivit en ny flik som heter kalender och träningar. Under den fliken kan du hitta vilka gemensamma träningstillfällen som erbjuds men också vad som arrangeras för aktiviteter lite runt om. Fliken är nu igång och kommer hela tiden att fyllas på med aktuella träningar och andra aktiviteter som är "öppna" för alla!

Passa på och njut av vintern så länge den varar!

Hej så länge!

Kicki 
—————

Tillbaka