Februari - ISTID!

06.02.2022 17:37

Hej!

Februari och redan nu märks att ljuset är på väg tillbaka och att blir dagarna allt längre! Även fåglarna har vaknat till liv och kvittrar för fullt ute i träden!

Här hemma hos mig har vi haft ett mycket varierande väder så här långt i vinter och jag har aldrig varit med om så mycket is! Is verkligen överallt! Ridbanor, vägar och hagar är mer som skridskobanor. 

Kolla hur det såg ut i Wirsbo förra helgen!

Det värmer verkligen i hjärtat med så många positiva, ambitiösa elever med fina hästar som under våren har bokat upp sig och tillsammans med mig vill träna och jobba framåt mot sina uppsatta mål!

Det är en stor förmån att ha ett jobb med så många engagerade, positiva människor som vill ha mer kunskap känns verkligen inspirerande!

Mina regelbundna veckoträningar är så gott som helt fullbokade hela vårterminen.

Här är första kurshelgen i Heby! Många härliga ekipage!

Förutom de fasta vardagsträningarna så är jag också inbokad på en del kurser bla Weekendkurser vid Wirsbo Ridcenter samt programträning 1 gång/månad vid Stall Gröntjärna i Krylbo. Mer info finns på min hemsida under fliken ”kalender/ träningsinformation”.

Här ett härligt ridgäng i Wirsbo!

Första helgen i februari så har jag varit med på det årliga Ridlärar och Tränarkonventet. Även i år var det ett digitalt konvent. Många intressanta föreläsningar som ger inspiration!

Om någon vecka så släpps alla restriktioner som vi nu har haft under två år pga. Covid-19. Nu när restriktionerna släpper så startar troligtvis många tävlingar upp igen med full kraft.

 

Tips till dig som vill vara med och tävla…. bevaka när propositionen kommer ut och anmäl till dina klasser direkt när du vet tiden när det går att anmäla! Jag tror att många vill vara med och klasserna kommer säkert att bli fort fulla!

 

Du som tränar för mig och har en fast plats, hör av dig om du vill ha hjälp med målplanering och ditt träningsupplägg.

Kika gärna in på min hemsida under fliken kalender/träningsinformation om det finns något på gång för just dig!

 

Hoppas att ni alla är laddade inför en härlig vårtermin!

 

Hoppas att vi ses!

 

Kicki

 

 

—————

Tillbaka