Färgstarka oktober!

11.10.2019 17:53

Hej!

Härliga vackra höst med krispig hög luft!

Efter ett par frostnätter så har träd och buskar ändrat färg och liksom ett färgsprakande fyrverkeri skapar alla vackra nyanser i naturen!

Under hösten har jag förutom alla vardagsträningar, clinics och kurser också fått förmånen att hålla flera weekendkurser i Wirsbo! Deltagarna bor vackert antingen i flygeln eller i den vackra Herrgården! De får rida på fina välutbildade hästar och förutom ridningen så passar eleverna på att njuta av den vackra omgivningen, äta god mat, bada, basta och mycket annat!

Jag kan verkligen rekommendera en helg i Wirsbo för den som vill må bra och skämma bort sig!

Ytterligare ett spännande uppdrag är att jag fått förtroendet från Västmanlands & Södermanlands Ridsportförbund att hålla i dressyrdelen i projektet Ryttarutveckling 2. I söndags var det första delen   och där höll vi en Clinic, jag i dressyr och Stina Lilje i hoppning.

 Det ska bli både kul och spännande att följa dessa elever!

Det är så glädjande att suget efter att lära sig mer är så stort! Jag ser fram emot många härliga nya och gamla möten med träningssugna, ambitiösa elever.

Utesäsongen börjar nu så sakteliga gå mot sitt slut och det är nu dax att flytta in träningar och tävlingar i alla fina ridhus som finns lite varstans runt oss!

Nu börjar det också att bli dax att utvärdera året och redan nu börja fundera på och lägga upp nya mål och delmål inför 2020!

Spännande med nya mål och nya förutsättningar!

När det gäller att sätta mål så är det viktigt att hästens förutsättningar alltid står i fokus!

Alla hästar har styrkor och svagheter och olika förutsättningar för arbete. Det har för övrigt vi människor också!

Häst och ryttare måste i lugn och ro utvecklas efter sina individuella förutsättningar!

Det är viktigt att som ryttare vara ödmjuk, kunna lyssna, utbilda och stärka hästen i den takt den behöver. Ryttarens viktigaste uppgift är att få hästen nyfiken, glad, positiv och tycka att arbete är kul!

Hästens förmåga till bärighet, att bli lösgjord och gå i balans är några av de viktigaste ingredienserna för att få positiva och hållbara hästar.

Häst och ryttare måste vara ett team som tillsammans ska utvecklas med glädje och i harmoni!

Jag är sååå imponerad över alla ni som varit ute på tävlingsbanorna och gjort så fina prestationer under hösten!

Stort Grattis till er Alla :-)

Mina tre ledord i min verksamhet är GLÄDJE HARMONI UTVECKLING och för att vinna biljetten ska du skriva och berätta om ett minne från en träning för mig som gett dig just Glädje Harmoni Utveckling.

Kika gärna in på min hemsida www.kickisridutbildning.com och läs mer om mig och min verksamhet :-)

Du som inte redan har träningstid men vill träna, kika in i kalendern och titta om det finns något ställe som kan passa just för dig!

Hej så länge :-)

Kicki

 

—————

Tillbaka