Augusti & Terminsstart v.35

20.08.2020 22:02

Hej!

Efter en helt fantastisk början på augusti med riktig högsommarvärme så börjar sommaren så sakteliga gå mot sitt slut. Hoppas att ni har haft en fin sommar eller rättare sagt fortfarande har sköna sensommardagar!

Efter denna vecka är mina sommarkurser slut för denna gång och vardagsträningarna kommer igång igen från måndag v.35. Under kalender och träningsinformation här på sidan finns mer info om vart träningarna kommer att arrangeras och vem som är kontaktperson.

Glädjande är att intresset är stort på de anläggningar jag var inbokad på under våren och att samtliga vill boka i samma utsträckning under höstterminen!

Det är verkligen kul när intresset för att lära mer är så stort!

Under sommaren har tävlingarna öppnat upp allt mer. Visserligen med helt andra förutsättningar än innan Coronapandemin kom och satte stopp för allt!

Som tränare är jag så imponerad och stolt över alla ni som under sommaren varit ute på tävlingsbanorna och haft så många fina framgångar! Stort GRATTIS till er alla!

Under min sommar har jag förutom att ha haft semester, haft förmånen att ha hela 25 kurs och träningsdagar. Jättekul att träffas under ett par dagar och se den utveckling det ger!

Under hösten kommer jag förutom att ha vardagsträningar, ha möjlighet att 1 lördag/månad erbjuda tillfällen med programträning/träning vid Stall Gröntjärna i Krylbo. Här rider man ett valfritt program på lång eller kort bana. Tränar på de delar som behöver bli lite säkrare och gärna att man har med sig en egen filmare som filmar med egen mobil. Jag kan då prata in kommentarer och poäng när du rider ditt program. Många har uppskattat att se sig själv och samtidigt höra mina kommentarer! Dessa datum finns utlagda i kalendern!

Även vid Heby RF kommer jag att erbjuda extra träningstillfällen några helgdagar under hösten.

Om du inte är med i någon träningsgrupp och gärna vill vara med och träna i höst så kika in på min hemsida www.kickisridutbildning.com. Här finns vart jag är inbokad och vilken som är kontaktperson.

I kalendern kommer jag också efter hand fylla på med även andra aktiviteter.

Hoppas att vi ses i höst!

Kicki

 

—————

Tillbaka