Augusti - Terminsstart v.34

12.08.2022 16:08

Hej!

Nu börjar sommaren så sakteliga att gå mot sitt slut. Jag hoppas att ni har haft en fin sommar eller rättare sagt fortfarande har sköna sensommardagar!

Under min sommar har jag förutom att ha semester, haft förmånen att ha en hel del kurser och träningar. Jättekul att träffas under ett par dagar och se den utveckling det ger!

När jag summerar sommaren så har jag haft 10 kurser på totalt 22 kursdagar och över 100 elever. Jag är så imponerad och blir alldeles varm i hjärtat att just jag får vara med på så många härliga ryttare med fina hästar på deras resa mot utveckling! 

Här är några av alla fina ekipage! 

Under sommaren har det varit full fart ute på tävlingsbanorna och många har haft fantastiska framgångar! 

NI ÄR MÅNGA!

Allt från att våga börja tävla till duktiga ponnyryttare som nollar medelsvåra klasser samt framskjutande placeringar i ponny SM i dressyr! Vidare på storhästar, fina ritter och placeringar i dressyr, nollor i 130 klasser i hoppning för att inte glömma imponerande placeringar i fälttävlan och i WE!

Stort GRATTIS till er alla!

V. 34 måndag 22 augusti startar höstterminen igen. Under kalender och träningsinformation finns mer info om vart träningarna är inbokade och vem som är kontaktperson.

Det är verkligen kul när intresset för att lära mer är så stort att där jag varit inbokad på under våren vill fortsätta att boka i samma utsträckning!

Under hösten kommer jag förutom att ha vardagsträningar, ha möjlighet att en helgdag/månad erbjuda tillfällen med programträning/träning vid Stall Gröntjärna i Krylbo. Här rider man ett valfritt program på lång eller kort bana. Tränar på de delar som behöver bli lite säkrare och gärna att man har med sig en egen filmare som filmar med egen mobil. Jag kan då prata in kommentarer och poäng när du rider ditt program. Många har uppskattat att se sig själv och samtidigt höra mina kommentarer! Dessa datum finns utlagda i kalendern! SE HÄR

Även denna termin har jag fått förtroendet att hålla i Weekendkurser vid Wirsbo Ridcenter. Här bor eleverna flott i flygeln vid Wirsbo herrgård och rider på Wirsbos fina hästar. Nytt för denna termin är att du som privatryttare, kanske med en kompis, har möjlighet att boka kurs med din egna häst. Se mer i texten nedan!

Om du inte är med i någon träningsgrupp och gärna vill vara med och träna i höst så kika in i kalendern här på sidan!

Här finns vart jag är inbokad och vilken som är kontaktperson.

I kalendern kommer jag också efter hand fylla på med även andra aktiviteter.

Hoppas att vi ses i höst!

Kicki

 

—————

Tillbaka