Augusti - Terminsstart v.34

13.08.2021 13:59

 

Hej!

Efter en fantastiskt fin sommar så börjar sommaren så sakteliga gå mot sitt slut. Hoppas att ni har haft en fin sommar eller rättare sagt fortfarande har sköna sensommardagar!

Augusti – stubbåkrarnas tid!

Jag har så många minnen från mitt hästliv med härliga galopper på stora stubbåkrar. När den ena stubben tog slut så var det bara att kliva över ett dike eller en väg och fortsätta in på nästa! Sååå härligt!

Måste bara berätta att härom morgonen på min morgonpromenad så mötte jag Julle med Maja på ryggen som hämtade Majas kompis vid busshållplatsen som ligger ett par km från deras gård. Båda tjejerna är duktiga voltigörer så kompisen till Maja tog ett lätt skutt, med ryggsäck…upp bakom Maja på Jules breda rygg! Många minnen tänds och jag blev rörd till tårar när jag ser tjejerna ridandes hemåt över stubben barbacka på trygga Julle i en härlig galopp!

 

Nu är mina sommarkurser slut för denna gång och vardagsträningarna kommer igång från måndag v.34.

Glädjande är att jag under höstterminen är inbokad på samma anläggningar som föregående termin!

Under kalender och träningsinformation här på min hemsida finns mer info om vart träningarna kommer att arrangeras och vem som är kontaktperson.

Det är verkligen kul när intresset för att lära mer är så stort!

 

Under hösten har jag också förmånen att ha 5 weekend kurser vid Wirsbo Ridcenter. Det är så kul att få möjlighet att dela helgen med ett nytt härligt gäng ambitiösa ryttare som bor i flygeln på Herrgården och rider på Wirsbos fina lektionshästar!

Under sommaren har tävlingarna öppnat upp allt mer. Visserligen med restriktioner som inte behövdes innan Coronapandemin kom och satte stopp för allt!

Som tränare är jag så imponerad och stolt över alla ni som under sommaren varit ute på tävlingsbanorna och haft så många fina framgångar! Stort GRATTIS till er alla!

Under min sommar har jag förutom att ha semester, haft förmånen att ha hela 23 kurs och träningsdagar! Jättekul att träffas under ett par dagar i följd och se den utveckling det ger! Se bildkavalkaden nedan!

Under hösten kommer jag förutom att ha vardagsträningar, ha möjlighet att 1 lördag/månad erbjuda tillfällen med programträning/träning vid Stall Gröntjärna i Krylbo. Här rider man ett valfritt program på lång eller kort bana. Tränar på de delar som behöver bli lite säkrare och gärna att man har med sig en egen filmare som filmar med egen mobil. Jag kan då prata in kommentarer och poäng när du rider ditt program. Många har uppskattat att se sig själv och samtidigt höra mina kommentarer! 

Även vid Heby RF kommer jag att erbjuda extra träningstillfällen några helgdagar under hösten.

Om du inte är med i någon träningsgrupp och gärna vill vara med och träna i höst så kika in i kalendern här på hemsidan.  Här finns vart jag är inbokad och vem som är kontaktperson.

Hoppas att vi ses i höst!

Kicki

 

Här kommer en bildkavalkad över alla fina ekipage på sommarens kurs och träningsdagar!

—————

Tillbaka