April

15.04.2015 10:04

Hej igen!

Nu är vi inne i mitten av April och visst känns det som att träden och annan grönska börjar vakna till liv på allvar efter vintern!

Jag tycker verkligen att det är härligt när alla fåglar kommer tillbaka efter att ha tillbringat vintern på varmare breddgrader!

Våren är alltid en härlig tid med många tävlingar och alla träningssugna elever som vill igång efter vintern! Det är verkligen så jättekul att få träffa er alla!

De senaste veckorna har jag haft den äran att få döma många tävlingar! Jag tycker verkligen att det är imponerande när man ser alla duktiga ryttare och fina hästar som har tränat hårt för att sedan komma ut och rida sina program!

Mellan alla domaruppdrag och träningar så behöver man fylla på med ny kunskap! I förra veckan var Fia, min vän och tidigare kollega och jag på en kursdag vid fina Rotbrunna gård. Kursen leddes av Hanna Englund som är "sitskonstnär" och kommer från Gotland.Vi fick följa flera ekipage som jobbade med att hitta en bra kommunikation med sina hästar.

I måndags var jag på härliga klubben Gladö Ridsällskap och hade en clinik med temat "Ur en domares synvinkel". Jag är sååå imponerad över att läktaren var i det närmaste full av intresserade elever och andra åhörare! Jättekul!

Jag vill åter igen påminna er om att kolla i kalendern om vart det arrangeras träningar som även du som inte redan är inbokad har möjlighet att vara med på. Hör gärna av dej om du vill vara med på något ställe så vidarebefodrar jag din kontakt till den som är ansvarig på respektive ställe! Kanske är ni flera på någon anläggning som vill att jag ska komma? Hör av dej så kan vi prata vidare!

Om du vill rida program så kommer jag att döma på Sorf lördagen den 25 april!

På Sorf arrangeras 25 april en Klubbtävling i Dressyr samt programridning med valfritt program. Klubbtävlingen är öppen för alla medlemmar i Sorf och klasserna är LD:1, LC:1, LB:1, LA:1. Programridningen är öppen för även icke medlemmar och du väljer själv vilket program du vill rida! Läs mer på Sorfs hemsida och anmälan skall göras till Sorf kansli! Välkomna!

Tveka inte att höra av dej om du funderar över något!Vi hörs snart igen!

Kicki  

 


—————

Tillbaka