Äntligen snö!

12.01.2015 17:49

Hej på Er!

Å vilken härlig start på 2015!

Året började med programträning i Dingtuna samt ett ungdomsprojekt i Myrby ponnyridskola och ett par intensiva kursdagar i dressyr vid Gladö ridsällskap i Stockholm!

Tänk att få dela så mycket glädje och ridning med sååå många härliga människor!

Nu i helgen hade vi också en trevlig lördag med träning i Gunnel Wincents ridhus för att på eftermiddagen avsluta med en härlig Inspirationsträff ute i Salbohed hos Kina. Nog för att kvällen bjöd på snöstorm men väl hos Kina var det sååå härlig värme och positivt prat med fler härliga människor!

I söndags hade jag också den äran att få vara vikarie och träffa massor med gulliga barn som förväntansfulla ser fram emot att få rida sin lektion inne på Sorf!

Tänk att det finns så stort intresse för hästar och ridning! Vad är det som "driver" oss egentligen?

Denna vecka är det dax för årets första träning på Julpa i Västerås :-) Här är det ett härligt, ambitiöst gäng med fina hästar!

För att påminna alla er på Julpa och ni som inte hade möjlighet att åka ut till Salbohed i lördags så är det en ny Inspirationsträff på just Julpa nu på lördag 17/1 ca. 14.00 (Exakt tid kommer att meddelas när jag vet hur många starter det är på KM:et på Myrby, som jag ska döma innan träffen).

Läs mer om vad träffen innehåller i förra nyhetsbrevet!

Nu på lördag är det Km i dressyr på Myrby ponnyridskola. Om det finns intresse så kan det finnas några platser kvar för programridning på kort bana. Anmäl intresse till mej så vidarebefordrar jag det till Maria!

Appropå programridning så är det Klubbtävling i dressyr på SORF den 31 januari. Klasser är LD, LC:1, LB:1, LA:1. Efter klubbtävlingen erbjuds också programridning med valfritt program! Mer info och anmälan till Sorf:s kansli.

Den 24 januari är det åter dax för träning hos Gunnel! Om du vill vara med så anmäl till mej senast onsdag veckan innan. Om ni bor nära Västerås så kan det kanske finnas någon plats kvar vid träningarna i Julpa. (Julpas ryttare fyller platserna först). Om intresse finns så kontakta mej så vidarebefordrar jag det till ansvarig samordnare på Julpa!

Hoppas nu att snön får ligga kvar så att vi får njuta av vintern!

Hej så länge!

Kicki

Nu har mina tomtar somnat och laddar inför Julen 2015!

 

—————

Tillbaka