All Helgona helgen närmar sej!

29.10.2014 11:13

Hej!

Nu har vi äntligen fått tillbaka den timme som någon tog i våras! Nu är det mörkare, betydligt tidigare på kvällen men härligt med ljuset på morgonen! 

Allhelgona helgen står för dörren. Allhelgona betyder för mej tända ljus, dekorationer med ljung och granris! Fortfarande har inte kylan kommit och det är rejält lerigt i våra marker! 

I hagarna ser man hästar som alla har lika färg, grå....Jag minns den tiden när man kom till stallet och täcket gick att lyfta av och att det stod nästan själv på stallgången! Stor fördel är ändå att det brukar vara toppen och riktigt sviktigt att rida på grusvägarna!

Snart är det svårt för er som tränar hemma på era utebanor men jag återkommer med förslag om vart/hur vi kan lägga upp träningarna när det fryser i backen. Planerar också för någon kurs, någonstans i Jul/Nyår! Jag återkommer så snart jag vet mer om träningar och kurser under vintern! Nu börjar tävlingarna att minska av för denna termin men då finns tid för vila, reflektioner och tränings- och tävlings upplägg inför vårterminen! Här kommer jag att bjuda in till en gemensam träff! 

Ha det bra så länge och njut av alla tända ljus!

Kicki

—————

Tillbaka