Advent

02.12.2017 21:28

Hej!

December och advent! Knappt tre veckor till Jul! Å vilken härlig tid!

Jag måste erkänna att jag är en riktigt tomtefreak:-) Jag har flera hundra tomtar som ligger och väntar på att få tassa ut ur vrårna, eller rättare sagt kliva ur kartongerna inne i klädkammaren.

Härlig är det också med alla ljus i fönster och trädgårdar som lyser upp i decembermörkret!

Även i november har det varit full fart på träningar och 3 kurser har jag haft förmånen att arrangera! Verkligen kul att det är så många som vill utvecklas och lära sig mer:-)

Första helgen i november hade vi kurs i Heby! Ett härligt gäng som tränade men också hade möjlighet att delta i ryttarträning med Lina Åstrand och tillsammans med equiterapeaut Lena Rosqvist gå igenom hästens fysik!

Två kurshelger i Wirsbo! Sista helgen i november gästades Wirsbo av ett helt gäng med "gamla" vänner och elever från min Hamretid:-) Sååå kul att ses igen!

 

Fram till Jul pågår träningarna som vanligt men under Julhelgen tänker jag njuta av mina små kompisar med röda luvorna:-)

Det kommer att bli en del kurser i mellandagarna och efter Nyår.

I mellandagarna kurs i Heby och efter nyår i Hamre, Bysala och Lillhärad:-)

I kalendern på denna sida kommer jag att denna vecka lägga ut mer info samt vilka kontaktpersoner som du kan kontakta vid intresse att vara med!

Kika gärna in i kalendern och kolla om det kan passa någonstans för just dig!

Njut av tiden som kommer!

Hej så länge!

Kicki

 

 

—————

Tillbaka