Advent

26.11.2014 11:52

Hej igen!

Nu närmar vi oss 1:a advet med allt vad det innebär!

För mej innebär det att jag har förberett mina fönster för adventljusstakarna och julgardinerna åker upp snart. En och annan liten raring med röd luva har börjat att titta fram ur vrårna! Kanske kan det också bli lite saffransbak någon dag! En härlig tid som stundar!

I natt är det första frostnatten hemma hos mej! Heeelt otroligt att det fortfarande inte har fryst i backen och att det går så bra att rida ute på fina utebanor och vägar med mycket svikt! Måste erkänna att när jag och min pudel är ute på promenad på vår fina skogsväg så blir jag riktigt ridsugen!

Nu när terminen börjar att gå mot sitt slut så kanske det är många av er som tar en lite lugnare period från hård träning och tävling? Jag tror att alla mår bra av en lugnare period lite då och då för återhämtning och reflektion! Denna period kan också vara bra för att fundera på vad man vill inför vårterminen. Vilket mål man vill ha för både träning och tävling. 

Jag tänkte bjuda in till en träff runt nyår där vi kan byta erfarenheter med varandra och tillsammans kan titta framåt om målsättning mm.

Jag återkommer med tid och plats i nästa vecka:-)

Nu när snart perioden med hårt i backen kommer så kommer jag om intresset finns, att erbjuda träning i ett ridhus i Sala. Preliminärt varannan onsdag.

Om du är intresserad av att vara med och träna så kontakta mej snarast!

 

Njut nu av tända ljus och saffransbröd så hörs vi nästa vecka!

Hej så länge!

Kicki 

 

—————

Tillbaka