2020 - Mot Nya Mål

11.01.2020 17:55

 

Hej!

Nytt År med Nya möjligheter!

 

När jag blickar tillbaka på året som varit så minns jag med glädje och tacksamhet alla fina dagar med roliga uppdrag som jag har haft förmånen att  dela med ambitiösa ryttare och fina hästar! 

 

Nytt år och redan mitten på januari och här i vår del av landet så lyser snön med sin frånvaro.

Oj vad det har varit och är lerigt i hagarna men det positiva är att det går bra att rida på utebanor och vägar!
Redan nu märks att ljuset är på väg tillbaka och blir dagarna allt längre! Även fåglarna har vaknat till liv och kvittrar för fullt ute i träden!

Jag tycker vintern brukar vara en lugn period på träningsfronten, men inte nu för tiden!

Under Jul och Nyår har jag haft hela 9 kursdagar och förutom ridning har innehållet varit uppföljningar, nulägesanalyser och målplaneringar, häst och ryttare i balans med sitsträning och träningsupplägg. En bra start inför ett nytt år!

Här är några av de fina ekipage som passat på att träna lite extra under Jul och Nyår! (Alla finns tyvärr inte med pga ljusförhållanden och ny kamera)!

Det värmer verkligen i hjärtat och känns så inspirerande med så många positiva, ambitiösa elever med fina hästar som bor lite varstans i Västerås, Krylbo, Heby och runt Sala med omnejd som under våren har bokat upp sig till vårterminen och vill träna och jobba framåt mot sina uppsatta mål!

Under vårterminen har jag förmånen att få hålla hela 8 weekendkurser vid Wirsbo Ridcenter. Kurserna vänder sig till kompisgäng som vill unna sig bra ridning på Wirsbos fina välutbildade hästar! I Wirsbo är det inte bara hästarna som håller hög klass! Lyxigt boende, härlig gemenskap, god mat, bada bastu är bara några av de upplevelser som deltagarna får med sig under sin vistelse i genuin vacker Herrgårdsmiljö! Om du blir sugen att åka på kurs, gå in på Wirsbos hemsida och kolla vad som erbjuds!

Nu är vi inne i januari och tävlingssäsongen har så sakteliga börjat att komma igång för året! Det känns som att erbjuds många tävlingar i och runt vår närhet!

Kolla in på TDB och lägg upp en plan som känns bra för just dig!

Obs! Du som verkligen VILL vara med och tävla…. bevaka när propositionen kommer ut och anmäl till dina klasser direkt när du vet tiden när det går att anmäla! Klasserna blir fort fulla, speciellt nu på våren!

Du som tränar för mig, hör av dig om du vill ha hjälp med ditt tävlingsupplägg!

Under februari och mars kommer även jag att fylla på min kunskap i form av tränarkonvent och dressyrdomarfortbildningar. Så kul att träffa många kollegor från hela landet!

Från v.3 startar vardagsträningarna igen. Vart mina träningar är inbokade finns här på hemsidan under fliken kalender och träningsinformation.

Kika gärna in i kalendern om det kan vara någon kurs eller aktivitet som kan passa för just dig! Kalendern kommer att uppdateras allt eftersom! 

Mina 3 ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling. Det är just vad jag vill att ridning ska vara när det är som bäst!

Jag ser fram emot att dela 2020 med er!

Kicki

 


 

 

—————

Tillbaka