2019 Nytt År - Nya möjligheter!

09.01.2019 21:04

Hej!

God fortsättning!

Nytt År med Nya möjligheter :-)

När jag blickar tillbaka på året sam varit så minns jag med glädje och tacksamhet alla fina dagar som jag har haft förmånen att ha många roliga uppdrag som jag delat med ambitiösa ryttare och fina hästar! 

Det är så inspirerande att följa och se hur alla utvecklas och jobbar mot sina individuella mål! Att sätta mål och att ha en positiv attityd tycker jag är viktigt för att få motivation och kunna utvecklas!

När vi sätter mål så är det viktigt att alltid ha våra fantastiska hästar i fokus! Målet får inte bli ett självändamål för ryttaren utan att hästen klarar av ryttarens krav! Jag tror att vi alla som håller på med ridning vill ha en hållbar, positiv häst som vill jobba tillsammans med oss i harmoni och med glädje! 

         

Jag har svårt att nämna bara en ryttare så jag vill passa på och gratulera ALLA ryttare som tränar för mig till många fina träningspass och många imponerande framgångar på tävlingsbanorna både i Sverige och ute i Europa!

Under Jul och Nyår så har jag passat på att ha 11 kursdagar! 

Här är några av de fina ekipage som passat på att träna lite extra under Jul och Nyår!

Temat på dessa kursdagar har varit:

* Utvärdering av målen som var satta för 2018.

* Nulägesanalys.

* Sätta Nya Mål för 2019. 

* Uppbyggande träning.

* Programträning.

Jag är så imponerad över hur alla är motiverade att lära sig mer!

 

Nu kan vi tillsammans se fram emot 2019 med nya mål och möjligheter!

Från v.3 startar vardagsträningarna igen. Vart mina träningar är inbokade kommer inom kort att finns på min hemsida www.kickisridutbildning.com och där under fliken kalender och träningsinformation.

Kika gärna in i kalendern om det kan vara någon kurs eller aktivitet som kan passa för just dig! Kalendern kommer att uppdateras allt eftersom! 

Mina 3 ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling. Det är just vad jag vill att ridning ska vara när det är som bäst!

Jag ser fram emot att dela 2019 med er!

Kicki

 

 

—————

Tillbaka