2022 Nytt År Nya Möjligheter

16.01.2022 16:04

Hej!

God fortsättning på 2022-Nytt År med Nya möjligheter!

När jag blickar tillbaka på året sam varit så minns jag med glädje och tacksamhet alla fina dagar som jag har haft förmånen att delat med så många ambitiösa ryttare och fina hästar!

     Jag brinner för att häst och ryttare ska vara i balans och bedriver en individuellt målinriktad träning.

 

Det är så inspirerande att följa och se hur alla utvecklas och jobbar mot sina individuella mål! Att sätta mål och att ha en positiv attityd tycker jag är viktigt för att få motivation och kunna utvecklas!

När vi sätter mål så är det viktigt att alltid ha våra fantastiska hästar i fokus! Målet får inte bli ett självändamål för ryttaren utan att hästen klarar av ryttarens krav!

Jag tror och hoppas att vi alla som håller på med ridning, oavsett gren, vill ha en hållbar, positiv häst som vill jobba tillsammans med oss i balans, harmoni och med glädje! 

       

Under Jul och Nyår har jag haft förmånen att följa drygt 60 ambitiösa elever som tillsammans med sina fina hästar och ponnyer varit med på kurserna! 

Jag är så imponerad över hur alla är motiverade att lära sig mer!

Här är några av de fina ekipage som passade på att träna lite extra under Jul och Nyår!

Temat på dessa kursdagar har varit:

* Ryttarens sits och balans

* Ryttarens inverkan

* Utvärdering av målen som var satta för 2021.

* Nulägesanalys.

* Sätta Nya Mål för 2022. 

* Uppbyggande träning.

 

Nu kan vi tillsammans se fram emot 2022 med nya mål och möjligheter!

 

Från v.3 startar vardagsträningarna igen. Vart mina träningar är inbokade finns under fliken kalender och träningsinformation.

Kika gärna in i kalendern om det kan vara någon kurs eller aktivitet som kan passa för just dig! Kalendern kommer att uppdateras allt eftersom! 

 

Mina 3 ledord i min verksamhet är Glädje Harmoni Utveckling. Det är just vad jag vill att ridning ska vara när det är som bäst!

Jag ser fram emot att dela 2022 med er!

 

Kicki 

 

—————

Tillbaka